Acasă Politic Elena Udrea vinde gogoși la Bruxelles

Elena Udrea vinde gogoși la Bruxelles

DISTRIBUIȚI

Mediocra Elena Udrea prezentă la Bruxelles, s-a lăudat: „de 10 ani mă lupt cu socialiștii din România, cu toți reprezentanții săi și niciodată nu am dat un pas înapoi. Cei de la Bruxelles se bat uneori cu o formă de socialism democratic, dar adevărul este că noi, în țară, ne luptăm cu o stângă nereformată și anti-democratică, avându-l ca vârf de lance pe Victor Ponta. Le-am transmis tuturor reprezentanților PPE să aibă încredere în mine că îl voi învinge și voi menține țara pe cursul corect setat de Președintele Traian Băsescu”, a declarat Elena Udrea după întâlnirea cu președintele PPE, Joseph Daul.
Oare se referă la prietenia cu Victor Ponta?

La Guvernul PDL-PSD din care a făcut parte? La relațiile cu Gabriel Oprea, cu Cristian Diaconescu sau cu Bogdan Olteanu, nepotul stalinistei Ghizela Vass? Sau la ce se referă Udrea, despre care președintele tocmai declara că nu minte!
Posesoare a unui CV modest până la intrarea pe sub pielea lui Traian Băsescu, Udrea are un tupeu incredibil.  Prezentată în presa străină ca fiind o persoană care a pozat pentru reviste glossy în lenjerie intimă, Udrea speră să fie băgată în seamă de greii politicii europene?

A înțeles și președintele Băsescu că Udrea n-are nicio șansă la președinția României, după cum a sugerat în emisiune la B1. De altfel Udrea e o perdantă în competiții încă de la concursurile de miss din adolescență. Iar acum, după împlinirea vârstei de 40 de ani a început să semene cu Petre Roman: slabă și fără gât. Doar că Petre Roman nu are mustață.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.