Acasă Politic Europarlamentarul PNL Ramona Mănescu se gudură pe lângă Dăncilă în Qatar pentru...

Europarlamentarul PNL Ramona Mănescu se gudură pe lângă Dăncilă în Qatar pentru un loc pe liste

DISTRIBUIȚI

În luna iulie 2018, Rareș Mănescu s-a înscris în ALDE, părăsind PNL-ul, partid în care a acumulat o avere colosală împreună cu soția sa, europarlamentarul Ramona Mănescu.

Ascunsă în spatele surorii mamei sale, Ramona Mănescu a prădat, ani la rând, bunurile și banii statului român, scrie RISE Project care prezintă felul în care sume de ordinul zecilor de milioane de lei – din banii de renovări ai școlilor și ai centrelor de asistență socială din București – au umplut conturile familiei tânărului demnitar de la Bruxelles. Soții Ramona și Rareș Mănescu, împreună cu primarul Cristian Poteraș (2004-2012), au conceput o firmă care să paraziteze bugetul Sectorului 6, imediat ce au dobândit controlul asupra administrației din această parte a Bucureștiului. Citește ancheta RISE PROJECT.

Marginalizată în PNL și fără șanse de a mai prinde un loc pe vreo listă de candidați, Ramona Mănescu a decis să o însoțească pe Dăncilă în Qatar în perspectiva următoarelor alegeri pentru Parlamentul European, unde se luptă la ALDE pe un loc cu Norica Nicolai și Renate Weber. România are 32 de europarlamentari, ALDE putând obține între unul și doi parlamentari dacă trece pragul electoral de 5%. Tăriceanu a anunțat ieri că ALDE va obține 15% la europarlamentare, având astfel 5 eurodeputați. Optimist!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.