Acasă Politic Explicațiile puerile ale lui Raed Arafat despre închiderea magazinelor la ora 18.00

Explicațiile puerile ale lui Raed Arafat despre închiderea magazinelor la ora 18.00

DISTRIBUIȚI

Raed Arafat a oferit astăzi explicații de-a dreptul penibile despre închiderea magazinelor la ora 18.00, având în vedere că programul firmelor private se termină la ora 18.00 iar oamenii nu se mai pot aproviziona după ieșirea de la serviciu de la magazinele de lângă casă. Aceștia vor face aprovizionarea în pauza de masă și vor căra sacoșele cu mâncare cu metroul seara la ora 18. Dar Arafat din bula sa de bugetar cu program de la 8 la 16 pare că trăiește pe altă planetă.

„Creșterea este lentă, nu este rapidă, dar totuși este o creștere. De alaltăieri creșteri de 0,1, de 0,2 au fost în 32 de județe. Asta ne atenționează că situația nu este stabilă. De asta s-au luat unele măsuri, chiar mai ușoare decât în altre țări, care ne permit să controlăm situația și să meargă mai bine și campania de vaccinare”, spune șeful DSU, Raed Arafat.

El explică de ce s-a luat decizia închiderii magazinelor la ora 18.00 la o rată de peste 7,5 la mie.

„Au fost discuții (în ședința conducerii PNL – n.r.). (…) La magazin toată lumea merge. Dacă le lăsăm deschise până la ora 24, lumea tot va merge. Regula magazinului a fost corelată cu regula interdicției circulației. Dacă circulația se interzice la ora 20.00, atunci cu două ore înainte magazinele se opresc ca să poată ajunge oamenii să poată ajunge acasă”, spune Raed Arafat.

În inteligența-i nemărginită, Arafat nu a observat că dacă aceiași oameni care se aglomerau până acum în magazine merg într-un interval de timp mai scurt, aglomerația va fi mai mare.

Magazinele se închid la ora 18.00 și intră în vigoare restricții de circulație pentru toată populația începând cu ora 20.00, în localitățile unde rata de incidență este de peste 7,5 la mie.

3 COMENTARII

  1. Arafat este un SMURD-ist adica stie sa descarcereze victime de la accidentele rutiere.Cand si in ce fel s-a specializat pe combaterea pandemiilor?Doctorii toti au diverse specializari deci Arafat nu are ce sa caute intr-o discutie despre virusi.Sa o faca altii mai destepti care au specializare pe virusi.Daca ai de reparat motorul la masina ce faci te duci la vulcanizare?sau la service de specialitate

  2. De ce a cazut sistemul comunist?Pentru ca era plin numai de incompetenti si politruci comunisti.La fel si clica lui Orban are 100%aceleasi simptome.Sa stea cu Arafat pe cap pana le cade tot guvernul(in cateva zile maxim o luna cade)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.