Acasă Politic Fățărnicia lui Firea o scoate din cursa pentru primăria Capitalei

Fățărnicia lui Firea o scoate din cursa pentru primăria Capitalei

DISTRIBUIȚI

Soția lui dr.&dr. Florentin Pandele ne-a obișnuit deja cu minciunile și mahalagismele sale pe care acum vrea să le aducă și la primăria Capitalei unde și-a anunțat disponibilitatea de a candida. Primarul se va alege dintr-un singur tur așa că cel care va candida pentru PSD va și câștiga, cel mai probabil, Capitala. Adică pe cine va pune Dragnea să candideze, acela va fi și primar. Surse din PSD spun că Dragnea n-o suportă deloc pe Firea pentru că minte fără rost ca și Ponta și că sub nicio formă nu o va accepta ca și candidată. Aceleași surse ne-au declarat că modul în care Dragnea o va „sări pe Firea” la alegeri e criteriul de integritate aprobat azi de PSD și anume retragerea sprijinului politic celor care „au avut atitudini și declarații extremiste sau discriminatorii, de gen, religie sau naționalitate” ori, la Firea a constatat chiar CNCD declarațiile discriminatorii din campania electorală prezidențială.

Așa că totuși avem o șansă ca după circarul Oprescu să nu ne procopsim cu țața Firea. Dar să vedem ce vrăji a mai făcut nevasta lui Pandele, cel mai deștept om din România după cum am arătat AICI.
În urmă cu opt luni, Gabriela Firea transmitea un comunicat nimicitor la adresa Consiliului Fiscal care-și exprimase opinia legală despre noul Cod Fiscal:„Consiliul Fiscal nu are încredere în economia româneasca, se bazeaza pe studii care nu au relevanță statistică confirmata (cacofonia îi aparține poetei Firea), suferă de pesimism și subestimeaza puternic efectul de sinergie creat prin aplicarea unui pachet integrat de masuri. Analiza efectuata de expertii Consiliului Fiscal este reductionista, bazându-se pe calculul mecanic al impactului masurilor de relaxare fiscala. Consiliul Fiscal a estimat în mod greșit pierderi duble din reducerea CAS cu 5%, a greșit cu 2,5 miliarde de lei și în estimarea încasărilor după scutirea pe profitul reinvestit precum și cu 0,4% la estimarea creșterii deficitului bugetar.”
Cu alte cuvinte, niște oameni slab pregătiți (deși sunt reputați finanțiști) și lipsiți de patriotism.
Astăzi, după ce Consiliul Fiscal a emis o opinie critică referitoare la bugetul guvernului Cioloș, Firea a transmis o declarație politică lingușitoare: „Am luat notă și de îngrijorările exprimate de reprezentanții Consiliului Fiscal care consideră că o creștere a cererii de consum superioară creșterii Produsului Intern Brut poate genera dezechilibre majore, asemănătoare cu cele de dinainte de criză, când economia creștea cu 7% și consumul cu 10-12%.

Măi fățarnico, nu spuneai tu că ăștia de la Consiliul fiscal folosesc studii fără relevanță statistică validată? Acum dacă nu mai e PSD la guvernare și exprimă îngrijorări, brusc au devenit deștepți și patrioți? Chiar n-ai nicio rușine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.