DISTRIBUIȚI

Gabriela Firea și-a pierdut complet controlul sau pur și simplu nu înțelege noțiuni juridice de bază ceea ce ar putea explica faptul că deși s-a înscris la Drept la Ecologică în 2013 nu a reușit să absolve facultatea nici în 2020. Vezi CV-ul ei oficial în fotografie.
Astăzi Gabriela Firea a aberat senină în fața presei susținând că dacă Nicușor va semna pentru banii europeni pe proiectele făcute de echipa ei va comite infracțiunea de furt intelectual deși, conform art.45 al Legii 8/1996 privind drepturile de autor și conexe, drepturile de utilizare a proiectelor întocmite de salariați aparțin angajatorului, în acest caz Primăriei Capitalei.
Nerușinată cum o știm, lui Firea nu-i pasă însă că se face de râs, mizând pe ignoranța proverbială a majorității fanilor săi.

„Va începe mandatul de primar general (Nicuşor Dan – n.r.), va da apă caldă şi căldură, aşa cum a promis, vor dudui toate şantierele din Capitală, vor fi investiţii, gropile nu vor mai mirosi, va fi lapte şi miere peste tot, ceea ce pe mine mă bucură. (…) E adevărat, avem un Guvern care nu a vrut să ajute Primăria, pentru că am fost eu, acum înţeleg că toate uşile sunt deschise la Guvern, inclusiv proiecte la care am muncit eu şi echipa mea pe fonduri europene sunt ţinute acum în sertar, la Ministerul Fondurilor Europene. Pur si simplu, există chiar riscul să se piardă acei bani, doar pentru a semna acele contracte muncite de noi – deci furt intelectual şi furt de muncă şi activitate – noul primar. Nu mă mai miră nimic”, a susţinut fără să clipească Firea.

„La alegerile din 27 septembrie, bucureştenii m-au votat într-un număr foarte mare. S-a vorbit patru ani despre faptul că aş fi un primar nelegitim pentru că am fost aleasă cu o prezenţă de 30 şi ceva la sută. Iată că avem un primar la fel de nelegitim ca şi mine, ales cu o mică diferenţă ca procent, tot cu 30 şi ceva la sută. (…) Este un scor bun pe care l-am obţinut pentru partid şi pentru mine, comparativ cu furturile masive care s-au făcut în toate secţiile de votare”, a susţinut Firea.

Ea a adăugat că „merită locul pe care îl decid colegii”, menţionând că a refuzat propunerea liderului PSD Bacău, Dragoş Benea, de a candida pe listele organizaţiei, pentru că în Bucureşti sunt familia şi toată viaţa sa.

„Merit locul pe care îl decid colegii mei, nu dumneavoastră (jurnaliştii – n.r.). (…) V-a spus domnul Ciolacu ce loc merit. Domnul preşedinte Ciolacu a dat deja un răspuns. (…) Aşa cum v-a informat deja preşedintele partidului, dar unii dintre dumneavoastră nu sunteţi mulţumiţi, voi deschide lista PSD de la Senatul României”, a spus Gabriela Firea.

1 COMENTARIU

  1. Vedeti ma PSDistilor ce gandire de oameni nebuni aveti pentru ca Firea a vorbit dar toti ganditi asa;adica o primarie sau tara este proprietatea celui care a castigat alegerile locale sau parlamentare si daca ala se apuca de o treaba dar nu o termina pana la viitoarele alegeri si daca altcineva castiga alegerile,noul venit la putere trebuie sa darame tot ce a facut cel dinaintea lui cu bani comunei,orasului sau ai tari si sa inceapa un nou proiect de la capat tot pe bani romanilor si tot asa pana in anul 5000 sau 10.000 sau cand so sfarsi viata pe pamant.
    Doamne ocroteste-i pe romani de oameni nebuni ajunsi in functii de decizie in stat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.