Acasă Politic Fostul procuror ceaușist Norica Nicolai, un caracter minunat

Fostul procuror ceaușist Norica Nicolai, un caracter minunat

DISTRIBUIȚI

Norica Nicolai, o persoană total neplăcută, fără carismă și care are nevoie urgentă de un regim de slăbire de la dr.Menci, până nu intră la pușcărie, a fost aleasă pe listele PNL ca europarlamentar. Deși cu mult înainte de alegerile  europarlamentare se discuta ca PNL să adere la grupul PPE, fosta procuroare comunistă a tăcut până și-a văzut sacii în căruță.  Aleasă în PE, Norica, cea care s-a remarcat în carieră arestând un om nevinovat având același nume cu un infractor, a trădat imediat PNL-ul și s-a înscris marți în grupul ALDE (Alianța Democraților și Liberalilor pentru Europa) din Parlamentul European. Înscrierea a avut loc în cadrul unei ședințe a grupului ALDE, desfășurată la sediul din Bruxelles al legislativului european. Norica se alătură astfel lui Mircea Diaconu, europarlamentarul Antenei 3. Nicolai și-a anunțat această intenție la Congresul PNL care avut loc în luna iunie, precizând că nu va demisiona din Partidul Național Liberal. „Îmi asum riscul unei eventuale excluderi din partid”, a precizat ulterior Norica Nicolai.
Purtătorul de cuvânt al PNL, Alina Gorghiu a declarat pentru Agerpres: „Este o opțiune personală din punct de vedere politic pe care Norica Nicolai, colega noastră din PNL, a făcut-o astăzi, dar este o altă opțiune decât cea pe care PNL prin cei cinci eurodeputați ai noștri din Parlamentul European a făcut-o, în speță ceilalți au ales calea aderării la grupul PPE. Acest subiect al opțiunii politice pe care a făcut-o Norica Nicolai astăzi va fi în mod cert unul din subiectele de pe agenda Biroului Politic Național în prima sa ședință, pentru că nu poate fi scos din contextul rezoluției pe care PNL a votat-o la Congresul de acum două săptămâni când prin acea rezoluție peste 1.400 de delegați ai PNL au fost pentru aderarea la PPE, iar votul doamnei Nicolai și a încă patru delegați a fost împotrivă”.
Ea a adăugat că analiza se va face pentru a se vedea dacă opțiunea Noricăi Nicolai atrage vreo sancțiune din punct de vedere statutar, dar, în general, PNL încearcă să-și păstreze membrii și „nu a ridicat excluderile la rang de politică de partid”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.