Acasă Politic Fostul șef de tură-gestionari carburanți pus de Dragnea președinte la AEP a...

Fostul șef de tură-gestionari carburanți pus de Dragnea președinte la AEP a rămas fără doctoratul plagiat

DISTRIBUIȚI

Președintele AEP, Constantin-Florin MITULEŢU-BUICĂ, a fost șef de tură-gestionari carburanți la SC EMMA SA Craiova și a absolvit Dreptul la o Facultate din Târgu Jiu. Infractorul Liviu Dragnea l-a considerat foarte bun pentru a ocupa funcția de președinte al AEP, mai ales că mediocrul avea și un doctorat la Universitatea Națională de Apărare „Carol I”. Jurnalista Emilia Șercan i-a analizat teza de doctorat și a descoperit-o ca fiind plagiată. Decizia de retragere a titlului de doctor deținut de Constantin-Florin Mitulețu-Buică, președintele Autorității Electorale Permanente (AEP), a fost luată de Consiliul general al CNATDCU în data de 23 februarie 2021, cu 18 voturi „pentru” dintr-un total de 21.

În raportul său individual, profesorul Liviu Andreescu, de la Universitatea din București, susține că autorul tezei „a încălcat flagrant normele de redactare a unei lucrări academice”.

„Teza plagiază pe larg din alte lucrări științifice, omițând să semnalizeze preluarea multor fragmente de la alți cercetători sau autori. Frecvența acestor cazuri relevă acte de plagiat deliberate, care nu pot fi atribuite unor simple omisiuni accidentale sau unor erori de redactare. Plagierea este sistematică”, mai precizează profesorul Andreescu, citat de Emilia Șercan în pressone.ro. Citește AICI cum penibilul președinte al AEP nu a putut să reproducă titlul tezei sale de doctorat.

Desigur nimeni nu se așteaptă ca Mitulețu-Buică să demisioneze din funcția obținută prin servilism de la fostul împărat al României, Liviu Dragnea acum ocupat cu munca la atelierul închisorii unde execută pedeapsa pentru corupție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.