Acasă Politic Gabriela Firea consideră că doar PSD are dreptul la justiție în România

Gabriela Firea consideră că doar PSD are dreptul la justiție în România

DISTRIBUIȚI

După ce încearcă să ne îngrădească dreptul la liberă exprimare pe internet cu amenzi de până la 100.000 de lei prin legea defăimării inițiată de măscăriciul condamnat Liviu Dragnea, acum fertila Gabriela Firea a decis că dreptul fundamental al accesului la justiție îi aparține doar ei și PSD-ului.
În calitatea sa de purtătoare de cuvânt a PSD, Firea a transmis un comunicat presei cum că „acțiunea în instanță a PNL împotriva guvernului este un abuz de drept și o implicare a instituțiilor statului în jocurile politice și că Partidul Social Democrat condamnă cu fermitate aceste practici total antidemocratice”.
Ne amintim desigur cum Firea i-a făcut o plângerea penală lui Traian Băsescu la parchet pentru o declarație politică a acestuia la tv. Adică și ea a implicat instituțiile statului, respectiv PICCJ, în jocurile sale politice. Ba mai mult, Firea care n-a mai făcut niciun copil din 2015, merge până acolo unde se declară dezamăgită că Băsescu nu vrea să încheie medierea și astfel ea să câștige jocul politic cu mâna moartă PÎCCJ: ”Nu am încheiat, din păcate, medierea, din motive care nu-mi pot fi mie imputabile. Cred că nici nu a fost o intenţie foarte serioasă de mediere. Parchetul ne va anunţa, în perioada următoare, ce se va întâmpla cu acest dosar”, a declarat Gabriela Firea, la B1 TV.

Așadar, să ne înțelegem: doar ea are dreptul să apeleze la justiție dacă are vreo problemă de rezolvat, alții, nu! Și desigur PSD-ul!
Încet, încet, Firea, Dragnea, Cristiana Anghel, după ce o să ne pună pumnul în gură, o să ne ia și dreptul la justiție! Nu-i nimic, așa se scoate lumea  la vot. Și nu mă refer la generația „Stalin”, ci la generația „Facebook”. Așa a crezut și Elena Ceaușescucă noi românii suntem  doar „viermii!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.