Home Politic Gafă marca PSD: 38 de ambasadori, puși pe drum degeaba

Gafă marca PSD: 38 de ambasadori, puși pe drum degeaba

DISTRIBUIŢI

 

38 de ambasadori au fost puși degeaba pe drumuri de autoritățile din Gorj, potrivit digi24.ro. Diplomații au mers până la Târgu Jiu, acolo unde trebuia să aibă loc Forumul economic regional al Olteniei. Dar autoritățile au decis să amâne evenimentul, din cauza campaniei electorale. Nu i-au anunțat, însă, de schimbare și pe ambasadorii invitați la eveniment. Au încercat să se revanșeze față de oaspeți cu un traseu turistic prin județ.

 

Niciodată n-au mai fost la Târgu-Jiu atât de mulți diplomați. Trebuia să fie un forum economic, organizat chiar de premierul Victor Ponta. Dar evenimentul nu a mai avut loc.

 

Primul ministru a făcut diligentele necesare să avem corpul diplomatic aici, ei erau asociați după cum bine știți cu Forumul economic regional Oltenia. Am zis foarte clar, acest forum nu își avea rostul să îl ținem în această perioadă, este lesne de înțeles, e campanie electorală”, a explicat Ion Călinoiu, președintele CJ Gorj, citat de digi24.ro.

 

Evenimentul economic s-a amânat, dar nu și vizita diplomaților. Așa că autoritățile locale s-au gândit să le arate frumusețile județului.

 

„Am aflat despre operele lui Brâncuși la Paris și sunt foarte bucuroasă să ma pot afla aici să admir cu ochiul liber”, a declarat ambasadorul Chinei în România, Huo Yuzhen.

 

Ei știau că vin într-o vizită, să vadă atracțiile județului Gorj, Forumul economic era în aceeași perioadă când a fost și această vizită. Nu au avut nicio reacție, ați văzut că sunt încântați”, justifică Alin Văcaru, prefectul de Gorj.

 

Chiar dacă planurile de a atrage investitorii în Gorj au fost date peste cap de campania electorală, aleșii locali speră că diplomații vor pleca cu impresii bune despre județul în care Victor Ponta a fost ales deputat.

 

 

 

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.