Home Politic Gorghiu: studenții pot vota la orice secție din Capitală

Gorghiu: studenții pot vota la orice secție din Capitală

DISTRIBUIŢI

Alianța Creștin-Liberală atrage atenția asupra îngreunării procesului de vot în țară și în diaspora. ACL a semnalat în repetate rânduri, după primul tur al alegerilor prezidențiale, că dreptul la vot va fi obstrucționat și pe 16 noiembrie, ținând cont de refuzul autorităților de a soluționa problemele existente și de a lua măsurile necesare astfel încât fiecare român să poată vota.

La fel ca si pe 2 noiembrie, studenții reprezintă una dintre categoriile de electorat afectate de modul defectuos în care PSD a organizat acest scrutin. În Complexul Studențesc Regie, încă de la primele ore ale dimineții, ne-a fost semnalat că, din nou, procesul de vot se derulează cu greutate din cauza numărului insuficient de reprezentanți în secții care să gestioneze votul pe liste suplimentare. Un astfel de exemplu este secția de votare nr. 1205 din Regie, unde studenții stau la coadă chiar și jumătate de oră pentru a-și putea exercita dreptul constituțional.

Le transmit tuturor studenților că pot vota în orice secție de vot din București, chiar dacă au viză de flotant. Fac un apel la mass-media să informeze corect asupra faptului că la alegerile prezidențiale se votează în funcție de adresa de domiciliu, iar toți cei care nu au domiciliul în București pot vota la orice secție din Capitală, fără să fie nevoiți să stea la cozi interminabile.

Îi îndemn pe studenți să nu renunțe la dreptul lor de a fi cetățeni activi ai societății, să-și aleagă președintele pentru viitorul lor!

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.