Acasă Politic Guvernul a înăsprit de azi măsurile din starea de alertă: doar 8...

Guvernul a înăsprit de azi măsurile din starea de alertă: doar 8 persoane la evenimente, nu 16

DISTRIBUIȚI

Guvernul a adoptat în ședința de luni Hotărârea de Guvern prin care este declarată starea de alertă în baza legii 55/2020, adoptată săptămâna trecută de Parlament și intrată în vigoare astăzi. Principala modificare este că numărul persoanelor care pot participa la evenimente private, în spații închise, este de 8, după ce CNSU stabilise acest număr la 16, la finalul săptămânii trecute.
Toate măsurile sunt cuprinse în cele 3 anexe care pot fi citite la ANEXA 1, ANEXA 2 și ANEXA 3.
Amenzile pot fi între 500 de lei și 15.000 de lei. Detalii AICI.

2 COMENTARII

  1. VIS A VIS de legea care se dezbate acum in Parlament privind alegerea primarilor si presedintilor de consilii judetene; Primarii trebuie alesi CEL MULT DOUA MANDATE . In ultimii 30 de ani in Romania s-au constitut MAFII ADMINISTRATIVE cum nu exista in alta parte a lumii. FUNCTIA DE PRESEDINTE AL CONSILIULUI JUDETEAN trebuie desfiintata nu-si are corespondent in lume SI ARE ROL EXTREM DE DISTRUCTIV IN ADMINISTRAREA TERITORIALA A TARII. SUNT SUFICIENTE PREFECTURILE.

  2. Atata timp cat nu se simte nimic concret,pozitív la nivel de cetatean in urma existentei si ,activitatii’ unei gramezi de posturi administrative,se impune punerea sub radical a numarului acestora.Daca unii se considera importanti si poate noi nu ,sesizam’ acest fenomen,sa nominalizeze realizarile pe care le-au pus ,pe tava’.Concret,verificabil.Nu mai simtim „fascinatie” fata de cei care doar vorbesc frumos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.