Acasă Politic Ilan Laufer îl acuză pe președintele Iohannis de antisemitism deși CE obligă...

Ilan Laufer îl acuză pe președintele Iohannis de antisemitism deși CE obligă România să renunțe la Split TVA, marea lui propunere ca ministru

DISTRIBUIȚI

Update: președintele Institutlui Elie Wiesel a declarat la Digi24 că declarația lui Laufer e una cu mult iz politic:

”Recunoaștem că președintele nu a motivat acestă decizie. Dar, e o construcție, o speculație a domnului Laufer. Președintele României are o atitudine recunoscută de AJC, care i-a conferit și o distincție. E o declarație cu mult iz politic, nu trebuie să ne îngrijoreze.”, a declarat Alexandru Florian, președintele Institutului Elie Wiesel, la Digi 24.

Ilan Laufer, omul propus de PSD la Ministerul Dezvoltării și refuzat de Klaus Iohannis, a lansat acuzații fără precedent la adresa președintelui României. El l-a acuzat de antisemitism. Când președintele Iohannis a refuzat numirea lui Sevil Shhaideh ca prim-ministru al României, Liviu Dragnea a ieșit nervos într-o conferință de presă și a acuzat că favorita sa pentru preluarea șefiei guvernului este discriminată.

”Sunt Ilan Laufer, din părinți români, născut la București, la maternitatea Polizu. Am studii superioare. Azi, în anul 2018, am fost respins de președintele României. Sunt îngrijorat de motivele care au stat în spatele acestei decizii, fără să motiveze această decizie, ceea ce e neconstitutțional. E un nou act de antisemitism, l-a demonstrat în ultimul an. A avut mai multe ieșiri împotriva evreilor și a făcut declarații antisemite, a refuzat trimiterea unui ambasador în Israel și a sabotat ședința de guvern comună ce ar fi trebuit să aibă loc.”, a spus penibilul Ilan Laufer.

Ilan Laufer este absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport și a devenit cunoscut după ce s-a însurat cu fosta lui Jorge, un personaj monden, devenind astfel și el, un personaj glossy. El este inițiatorul prostiei numită split TVA. Comisia Europeană a decis pe 8 noiembrie 2018 respingerea cererii de derogare în vederea aplicării mecanismului de plată defalcată a TVA înaintată de România. Comisia își manifestă astfel îngrijorarea cu privire la nerespectarea principiului proporționalității și compatibilității cu Tratatul de Aderare, considerând acest mecanism ca fiind contrar atât prevederilor Directivei Europene de TVA cât și libertății furnizării de servicii. Mai mult, Comisia a decis tot ieri, să transmită o scrisoare de notificare formală României cu privire la mecanismul de plată defalcată a TVA, făcând primul pas înspre declanșarea procedurii de infringement.”, scria în 9 noiembrie Alex Milcev, Liderul Departamentului de asistență fiscală și juridică, EY România, într-o opinie publicată în ziarul Curentul AICI.

I-am cerut un punct de vedere lui Laufer (vezi foto) după anunțul Comisiei Europene dar acesta, laș, și-a băgat capul în nisip și a refuzat să răspundă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.