Acasă Politic Iliescu, votat in unanimitate in Utah!

Iliescu, votat in unanimitate in Utah!

DISTRIBUIȚI

La alegerile prezidentiale din anul 2000, singura sectie de vot aflata in lumea libera unde Ion Iliescu a intrunit unanimitatea sufragiilor a fost cea din Salt Lake City, statul Utah.

Astfel de fenomene paranormale ce amintesc de epoca Ceausescu sunt semnalate, inca din 1990, la sectiile de votare din Phenian, Beijing si alte asemenea localitati unde personalul ambasadei constituie un nucleu greu de biruit de catre capitalismul decrepit. In Utah, cu ocazia turului II, toti cetatenii romani care au votat au pus stampila in dreptul lui Ion Iliescu. Tot la fel de adevarat este insa ca, in turul I al alegerilor, viitorul presedinte al Romaniei nu a intrunit nici macar un vot la sectia din Salt Lake City, unde in prima instanta a castigat detasat Mugur Isarescu (88,2% din sufragii), urmat de Stolojan, cu 8,8% si Gyorgy Frunda cu 3%.

Cei doi reprezentanti ai dreptei politice nu s-au calificat insa pentru turul secund al alegerilor prezidentiale din 2000.

Sectia romaneasca de votare din Salt Lake City, Utah, s-a remarcat, totodata, printr-un unicat mondial al alegerilor din anul 2000: PSD nu a obtinut aici nici macar un singur vot. Pana si la Las Vegas s-au gasit 4 (patru) romani care sa voteze cu partidul lui Ion Iliescu. Probabil ca, fiind in misiune la casino, au dorit sa raporteze sefilor succesele realizate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.