Acasă Politic Încă un intelectual o nimicește pe mediocra UDREA. Papahagi:Adio, PMP!

Încă un intelectual o nimicește pe mediocra UDREA. Papahagi:Adio, PMP!

DISTRIBUIȚI

Adrian Papahagi o acuză pe Udrea că este „un produs periculos al noii generaţii de politicieni” şi că a confiscat PMP. „Adio, PMP”, scrie Papahagi pe Facebook

Adrian Papahagi a lansat acuzaţii dure la adresa Elenei Udrea.

„Îmi pare rău de fiecare clipă, fiecare efort, fiecare naivitate îngropate în proiectul PMP, confiscat de Elena Udrea. O consider pe Elena Udrea un produs periculos al noii generații de politicieni; nu văd nicio diferență morală, politică sau mediatică între ea și Victor Ponta”, scrie Papahagi pe Facebook.

Papahagi mai spune că regretă că le-a spus oamenilor că PMP este un partid altfel.

„Regret nesfârșit eșecul proiectului inițial al PMP: am fost cinstit atunci când am bătut țara și televiziunile, spunându-le oamenilor că e un partid altfel. Când n-am mai crezut acest lucru, n-am mințit. Adio, PMP!”, scrie Papahagi, potrivit rtv.net.

Adrian Papahagi a mai renunțat o dată la PMP, înainte de alegerile europarlamentare, când s-a autosuspendat din toate funcțiile din partid. La Congresul partidului, Papahagi a candidat pentru un post de vicepreşedinte, dar nu a fost ales în această funcţie.
Cu tupeul ei nemaivăzut, Udrea nu va pregeta să arunce lături de la nivelul ei, în sus, și către Papahagi, bineînțeles, mâncând vocalele. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.