Acasă Politic Încaieră-i drace! Dragnea: Vanghelie și Geoană au făcut parte dintr-un grup mafiot

Încaieră-i drace! Dragnea: Vanghelie și Geoană au făcut parte dintr-un grup mafiot

DISTRIBUIȚI

Președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat marți că primarul sectorului 5 Marian Vanghelie și senatorul Mircea Geoană au făcut parte „dintr-un grup mafiot”, punctând că se știa că doresc să își facă un partid înainte de excluderea lor din PSD.

„Nu îi răspund domnului Vanghelie pentru că domnul Vanghelie nu poate să acuze, nu este în situația în care poate să acuze. Domnul Vanghelie a făcut parte dintr-un grup mafiot, au mai rămas doi inși în grupul ăsta mafiot, dumnealui și cu domnul Geoană. În ceea ce privește firma respectivă, să facă plângere unde dorește că nu trebuie să mă acuze pe mine”, a spus Dragnea, întrebat cum îi răspunde lui Vanghelie cu privire la acuzațiile pe care i le-a adus referitoare la firma Tel Drum.

El a afirmat că se știa că Mircea Geoană și Marian Vanghelie intenționau să își facă partid înainte de excluderea lor din PSD.

„Asta că voiau să facă un partid se știa dinainte și asta a fost probabil una din cauzele care a generat acel vot aproape unanim, cu excepția a două voturi. Nu este nicio noutate pentru noi, le dorim succes”, a arătat Dragnea.

Întrebat dacă la acest partid ar putea să adere o parte dintre parlamentarii PSD, el a răspuns: „Eu sper să nu. Din câte știm noi nu, vor fi câteva cazuri, dar din câte știm noi nu și sper să nu. O să vedem”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.