Acasă Politic Intelectualul Stelian Tănase îi urcă pe pereți pe PSD-iști

Intelectualul Stelian Tănase îi urcă pe pereți pe PSD-iști

DISTRIBUIȚI

Joi președintele Comisiei pentru cultură și media din Senat, Georgică Severin a făcut o criză de personalitate în cadrul unei conferințe de presă. Dacă TVR nu dă „de bine” de Ponta, să nu mai dea politică! Să dea filme și divertisment, a concluzionat ca și turbat, fostul profesor de istorie, Georgică. Dacă vremelnic se află în fruntea Comisiei de cultură din Senat, votat politic, asta nu înseamnă că și este un om de cultură. Până una alta, la TVR există profesioniști care fac grila de programe și nu există posibilitatea ca un PSD-ist mediocru să facă asta. La finalul conferinței, neputinciosul Severin i-a cerut demisia Lui Stelian Tănase.

Jumătatea de Mădălin Voicu chiar l-a șantajat pe Stelian Tănase cu dezvăluiri.

„Este evident că politizarea în TVR, într-un fel aproape direct, a adus-o Stelian Tănase” a aberat Georgică după modelul Ponta. „Impactul TVR pe plan politic este aproape de zero. Persoanele care se uită la emisiuni deja au în general opinii formate. (…) Asistăm la o scădere în grila de toamnă cu procente însemnate față de momentul inițial. Domnul Stelian Tănase știe foarte bine care este impactul Televiziunii Române. Are sondaje, unele dintre ele n-am reușit să le văd, deși le-am cerut, știe foarte bine ce așteaptă telespectatorii. Telespectatorii așteaptă divertisment de calitate și informație de calitate”, a spus Severin într-o conferință de presă.

Potrivit acestuia, românii preferă ca la ora 21,00 să vadă un film bun sau o emisiune de divertisment la TVR.

„În momentul în care nu ești interesat de politizarea televiziunii, nu mărești ponderea emisiunilor politice. Eu cred că românii care plătesc taxe la ora 21,00 preferă un film, un film bun, o emisiune de divertisment”, a arătat președintele Comisiei pentru cultură și media.

De asemenea, Severin a precizat că Stelian Tănase face un scandal în TVR.

„Singurul mod în care TVR ne poate crea probleme nouă, celor care sprijinim Puterea, e un scandal la TVR, nu prin impactul mediatic pe care-l are. Văd că asta face domnul Tănase, un scandal la TVR. Dacă ar fi avut probleme serioase, se adresa comisiilor parlamentare. A lansat și el în sprijinul domnului Băsescu o fumigenă — politizarea TVR. Pentru ce să o politizăm? Vedeți dumneavoastră audiențele. Merită să îți bați capul? Hai să fim serioși. Adică noi politizăm TVR, punem presiuni și domnul Klaus Iohannis apare și diseară la TVR, a treia oară într-o săptămână?”, a precizat Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.