Acasă Politic Ioan Oltean (PDL): In interiorul partidului exista o „framantare” intre oamenii responsabili...

Ioan Oltean (PDL): In interiorul partidului exista o „framantare” intre oamenii responsabili si cei care „mai au gargauni si pasarici”

DISTRIBUIȚI

Vicepresedintele PDL Ioan Oltean a declarat, ieri, ca in interiorul partidului exista in acest moment o "framantare" intre oamenii "responsabili" si cei care "mai au gargauni si pasarici". Oltean a facut aceste afirmatii la o zi dupa ce, europarlamentarul PDL Cristian Preda a spus despre premierul Emil Boc ca "il vad, de pilda, candidat cu sanse la primaria Clujului, o maniera mult mai sanatoasa de a te revigora politic decat aceea de a recastiga congresul PDL. Mi se pare ca-i o proba mult mai puternica, cursa de la primaria Cluj, decat altceva". Preda a spus din nou ca premierul trebuie schimbat, adaugand ca nu-l vede pe Boc "in postura de incapatanat care nu se da dus din birou".

În replică, Ioan Oltean a declarat ieri că “este o framantare incontestabila la nivelul PDL intre oameni care sunt cu o responsabilitate maxima, sunt responsabili si realizeaza importanta momentului respectiv, si intre oameni care mai au si gargauni, si pasarici, dar cert este ca la un loc PDL priveste cu maxima responsabilitate actul politic care urmeaza sa aiba loc in 13-14 mai, la Conferinta nationala a partidului “. Oltean a criticat dur declarațiile lui Preda apreciind că “Cristi Preda este un tip care nu vede niciodata barna din ochii lui, ci doar paiul in ochii altora, pentru ca am ramas extrem de neplacut surprins de declaratiile pe care le-a facut Cristi Preda. A avut posibilitatea luni, in sedinta Biroului Permanent, sa spuna ce a avut de spus, sa-i spuna premierului Boc in fata ca nu mai este o solutie pentru Romania. Iar el, in loc sa o faca acolo, in structura politica de baza a partidului, o face a doua zi, in presa, ceea ce nu este nici etic si nici moral pentru Cristi Preda”.

Ioan Oltean a declarat ca spera ca in viitoarea conducere a partidului sa intre oameni care doresc sa faca politica in interiorul structurii, si nu pe bloguri.

Vicepresedintele PDL nu a cerut sanctionarea lui Preda pentru afirmatiile facute: "Stiu ca ati vrea tot timpul sa luam masuri, dar nu luam masuri. Dumnezeu nu bate cu bata intotdeauna. Asteptam congresul partidului".

Vicepresedintele PDL a spus ca Emil Boc sa fie lasat sa guverneze pana la finalizarea mandatului, in 2012.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.