Acasă Politic Iohannis: România e sufocată de prea mult spectacol ridicol și gălăgie

Iohannis: România e sufocată de prea mult spectacol ridicol și gălăgie

DISTRIBUIȚI

Președintele PNL, Klaus Iohannis, afirmă, duminică, într-o postare pe Facebook, că România e sufocată de prea mult „spectacol ridicol” și „gălăgie” și îndeamnă, de Ziua Internațională a Păcii, la „respect, înțelegere și modestie”.

„România este sufocată de prea mult spectacol ridicol, de prea multă gălăgie. Toate lucrurile acestea au un singur scop: să ne distragă atenția, să ne împiedice să ne auzim între noi și să ne gândim la lucrurile cu adevărat importante. Astăzi, în ziua de duminică, zi a liniștii și a familiei, aleasă ca Zi Internațională a Păcii, vă invit să luăm un răgaz pentru a ne gândi la ce ne-ar putea face mai buni ca oameni și ca țară: respectul, înțelegerea și modestia”, notează Iohannis.

Ziua Internațională a Păcii este sărbătorită în fiecare an pe 21 septembrie. Această zi dedicată păcii, promovată de Națiunile Unite, a fost stabilită pentru prima dată în 1981 de Adunarea Generală a Națiunilor Unite pentru a fi aniversată, în fiecare an, în deschiderea sesiunilor din luna septembrie. Prima zi a păcii a fost marcată în septembrie 1982.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.