Acasă Politic Ivan: Ghiță suna și amenința

Ivan: Ghiță suna și amenința

DISTRIBUIȚI

Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan încearcă să spele imaginea PSD în urma scandalului de corupție în care a fost reținut cumnatul premierului Victor Ponta.

„Eu nu m-aş grăbi să-l asociez acum pe Victor Ponta de ce se întâmplă în dosar. E un dosar care azi a izbucnit, nu avem foarte multe informaţii. Ponta este cel care i-a cerut lui Sebastian Ghiţă să plece din PSD, ceea ce a fost o decizie pe care am salutat-o cu toţii”, a declarat Cătălin Ivan, marţi seara, la Realitatea TV.

În opinia europarlamentarului, Sebastian Ghiţă, fost deputat PSD, „i-a făcut permanent foarte mult rău” lui Victor Ponta în partid.

„Cert e că acest Sebastian Ghiţă i-a făcut permanent foarte mult rău lui Victor Ponta şi din punct de vedere politic, şi aici mă refer în partid. Relaţia lui Victor Ponta cu mulţi lideri ai partidului din teritoriu s-a înrăutăţit din cauza lui Sebastian Ghiţă, care suna şi ameninţa, se comporta ca un fel de stăpân. Parcă îşi cumpărase partid. Sebastian Ghiţă se comporta ca şi cum noi eram angajaţii lui de la una dintre firme. Faptul că a fost dat afară din partid de Victor Ponta a fost o decizie de salutat. Sebastian Ghiţă e un personaj peste tot, unde se întâmplă ceva rău este şi Sebastian Ghiţă”, a completat europarlamentarul PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.