Acasă Politic Kelemen Hunor: nu vor exista defecțiuni la moțiunea de cenzură

Kelemen Hunor: nu vor exista defecțiuni la moțiunea de cenzură

DISTRIBUIȚI

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, ieri, pentru AGERPRES, că, deși există o serie de nemulțumiri în comunitatea maghiară față de prevederile noului Cod al muncii, parlamentarii Uniunii vor vota așa cum trebuie în cazul unei moțiuni de cenzură după asumarea răspunderii de către Guvern.

'Parlamentarii noștri se vor comporta așa cum vom lua o decizie în grupurile noastre reunite. Colegii noștri s-au comportat de fiecare dată exact cum am stabilit. Până când dezbatem, fiecare are posibilitatea de a-și susține punctul de vedere, dar, când luăm o decizie, fiecare se comportă în conformitate cu decizia luată. Să fiți siguri că din acest punct de vedere nu vom avea defecțiuni', a subliniat Kelemen Hunor, care a adăugat că guvernul nu va cădea și că, oricum, nu va cădea din cauza UDMR.

Președintele UDMR a spus că membrii comunității maghiare sunt împărțiți în ce privește prevederile noului Cod al muncii, existând atât păreri pro, cât și contra.

'E foarte greu de spus dacă electoratul maghiar e mai degrabă pro sau contra. Avem semnale pentru susținere și avem semnale pentru a nu schimba nimic și din partea electoratului maghiar, dar, din acest punct de vedere, nu cred că electoratul nostru se comportă altfel decât ceilalți cetățeni. Sunt lucruri care sunt susținute și lucruri care nu sunt susținute, dar când vrei să reformezi o structură trebuie să fii conștient de la bun început că nu toată lumea va fi mulțumită', a precizat Kelemen.

El a adăugat că este important să avem o legislație a muncii mai flexibilă, cu toată opoziția existentă la aceste schimbări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.