Acasă Politic Klaus Iohannis și-a lansat candidatura cu un miting la care au participat...

Klaus Iohannis și-a lansat candidatura cu un miting la care au participat peste 40000 oameni

DISTRIBUIȚI

Peste 40.000 de simpatizanți au participat sâmbătă la mitingul de lansare a candidatului ACL , klaus Iohannis.

Dacă ai niște valori, le vei avea oriunde, iar dacă nu ai valori și nu crezi în nimic când ești la Palatul Victoria, n-o să ai valori și n-o să crezi în nimic nici la Palatul Cotroceni, a afirmat sâmbătă liderul PNL, Klaus Iohannis, în discursul pe care l-a susținut la mitingul de susținere a candidaturii sale în alegerile prezidențiale, organizat în Piața Victoriei din București.
Iohannis a susținut că este un om al „faptelor, nu al vorbelor goale”, pe când cei de la Palatul Victoria au demonstrat că nu au rezultate și că „nu le pasă”.

„Vrem democrație sau lăsăm toată puterea în mâna unui singur partid, care n-a scăpat de metehnele trecutului? Vrem ca România noastră să fie condusă de un om care a dezamagit, care a promis tot și n-a făcut nimic? Sau vrem o altfel de politică? Vrem ca România să fie a cetățenilor sau a baronilor? Vrem un președinte puternic sau unul manevrat din umbră? Vrem ca în România să domnească legea sau bunul plac al unui grup? Vrem ca în România noastră lucrurile să fie temeinic făcute sau vrem politicieni care lasă totul la voia întâmplării?”, a întrebat retoric Iohannis.

El a spus că își dorește o țară care să meargă în continuare pe drumul european și euroatlantic, una care folosește banii pentru a produce dezvoltare economică și locuri de muncă bine plătite, „nu îi pierde în câteva buzunare de partid”.

Iohannis s-a pronunțat pentru o Românie care încurajează inițiativa,”și nu o sufocă prin taxe și impozite fără noimă”.

Liderul PNL a lansat un mesaj către tinerii care votează pentru prima dată la aceste alegeri prezidențiale și pentru cei care sunt la început de drum.

„Voi sunteți viitorul, pentru voi trebuie să construim România lucrului bine făcut. Astăzi, mulți dintre părinți au sufletul împărțit: între durerea de a-și vedea copiii plecând în străinatate și dorința de a-i vedea împliniți. E trist și nedrept și pentru părinți, și pentru copii. E păcat ca România, o țară atât de bogată, cu atâtea resurse, cu oameni de toată isprava, a ajuns aici”, a afirmat Klaus Iohannis.

În opinia sa, s-a ajuns la această situație din cauza lipsei de viziune a liderilor actuali și din cauza „spectacolului steril”.

„Ne irosim energiile și potențialul în dispute mărunte, în subiecte care n-au nimic de-a face cu viața reală. Sunt convins că și în acest moment (…) sunt oameni care nu se gândesc decât cum să mă atace, sunt televiziuni care nu știu ce poveste să mai inventeze despre mine, ce diversiuni să mai arunce pe piață. Aceste lucruri nu mă interesează. Nu mă afectează și nu mă vor opri!”, a susținut Klaus Iohannis, candidatul ACL la președinția țării.
„Iohannis a creat la Sibiu zeci de mii de locuri de muncă și șomajul a dispărut, mincinosul Victor Ponta a promis un milion de locuri de muncă. Unde sunt? Numai în acest an a distrus 100.000 de locuri de muncă. Iohannis a adus la Sibiu investitori românii și străini, de Ponta investitorii ‘fug ca dracu de tămâie’ și în fiecare zi sute de firme românești dau faliment. Iohannis va face de la Cotroceni pentru români ce a făcut din Primăria Sibiu pentru sibieni, va finaliza procesul de occidentalizare a României”, a susținut Blaga la mitingul de lansare a candidaturii lui Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale din Piața Victoriei.

El a afirmat că proiectul ACL este despre cum o să arate România fără minciună, fără jumătăți de măsură, iar țara noastră are nevoie de un președinte care să convingă prin fapte, nu prin vorbe goale.

„Am condus multe campanii electorale, întotdeauna adversari au fost pesediștii. PSD nu s-a schimbat, poate observăm totuși că tinerii pesediști sunt mult mai răi ca cei de dinaintea lor, exemplu — mincinosul Ponta și obraznicul Șova. Un lucru s-a schimbat totuși. Uitați-vă în această piață și pe bulevarde, 50.000 de oameni sunt aici și pedeliști, și peneliști, și membri ai Forței Civice, ai marii familii a ACL, cea care va învinge PSD și îl va învinge și pe Ponta”, a susținut Vasile Blaga.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.