Home Politic La Paris în 2009 s-a votat la 67 de secunde și nu...

La Paris în 2009 s-a votat la 67 de secunde și nu la 13 cum minte sfruntat PSD-ul

DISTRIBUIŢI

Îi vedem la televizor cum mint: pițigăiata Ana Birchall,agramatul Liviu Pop, buna de prăsilă – Gabriela Vrînceanu Firea Pandele etc., diversionistul Daniel Savu, umflatul Nicolae Bănicioiu, sclavul deținutului Voiculescu – Daniel Constantin, Drăgoteasca, Gâdea, Ciuvică, Striblea, Dumitrescu și mulți alți nesimțiți care ne spun cum s-a fraudat votul la Paris, votându-se la 13 secunde.
Minciuna e de-a dreptul prostească și ei, în ticăloșia sau imbecilitatea lor, o spun și o tot spun, așa cam la 13 secunde.
Pe scurt. În 2009 s-a votat între 7 și 21 deci 14 ore, a câte 3600 secunde fac un total de 50400 secunde. Au fost cinci cabine de vot deci au fost pentru voturi 252000 secunde. Au votat 3785 persoane conform rezultatului comunicat de BEC în 2009. Așadar revin pentru un vot 66-67 secunde, în medie. Adică peste 1,10 minute. A fost greu? Ați chiulit mult la școală. Submediocrilor?
În plus, Teodor Baconschi a câștigat irevocabil procesul cu PSD-istul Bogdan Diaconu care îl acuzase de „fraudarea votului la Paris pentru că s-a votat la 13 secunde”. Și ce să vezi? Instanța a stabilit că nu-i așa. Evident că judecătorii respectivi nu chiuliseră la școală. Așa că Diaconu trebuie să-i plătească lui Baconschi despăgubiri, cerute simbolic de acesta. Dar Baconschi se poate îmbogăți astfel. Are precedentul, poate cere mincinoșilor sume frumoase de acum încolo. Așa că mințiți în continuare, cât mai mulți. O să-i umpleți contul din bancă intelectualului.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.