Acasă Politic Liderul PSD Bacau nu exclude scindarea PSD

Liderul PSD Bacau nu exclude scindarea PSD

DISTRIBUIȚI

Nu-i liniste in paradis. Pe langa liderii de la centru, si cei din teritoriu au inceput sa se anunte ca facand parte dintr-o grupare sau alta a PSD.

Numit, dupa demisia lui Viorel Hrebenciuc din iulie 2004, in functia de presedinte al PSD Bacau, Dumitru Bontas ne-a declarat, ieri, ca -atitudinea lui Ion Iliescu de a revoca decretul sau de gratiere a lui Miron Cosma denota atitudinea unui lider caruia nu ii este teama sa recunoasca atunci cand greseste-. Pe de alta parte, liderul pesedistilor bacauani este de parere ca -Ion Iliescu a gresit atunci cand nu s-a consultat cu reprezentanti ai societatii civile- si ca -gestul de a-l gratia pe conducatorul mineriadelor a afectat imaginea partidului-. -Este posibil ca in perioada urmatoare sa ne confruntam in partid cu plecari furioase, poate chiar sa se repete situatia din 1997, sa aiba loc o scindare, insa este mai degraba posibil ca Ion Iliescu si Adrian Nastase sa se comporte ca doi oameni politici cu experienta si sa mearga impreuna inainte. Nu acelasi lucru pot sa il spun pentru unii lideri PSD din esaloanele imediat inferioare, care probabil ca vor cauta sa transeze clar lucrurile-, a spus Dumitru Bontas, explicand ca -cele doua aripi din PSD, aripa Iliescu si respectiv Nastase, sunt sensibil egale ca forta in partid-.

In ceea ce priveste posibilitatea ca PSD sa intre in opozitie, liderul PSD Bacau a spus ca -partidul este pregatit pentru orice situatie si daca vom fi in opozitie, vom lucra constructiv cu partidele aflate la putere-.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.