Acasă Politic Liviu Pop și lipsa lui de logică

Liviu Pop și lipsa lui de logică

DISTRIBUIȚI

Când cauți pe internet alăturarea cuvintelor Liviu Pop și mincinos îți apar 58600 de rezultate. Majoritatea sunt articole din presa centrală și locală prin care ziariști indignați au încercat să-l educe. Dar azi, după ce am văzut o postare a lui Pop pe facebook am început să mă întreb dacă de fapt el nu minte, ci pur și simplu nu înțelege unele lucruri. Așadar, președintele Băsescu a declarat ieri la Sinaia că a fost apelat de peste 1 000 de persoane în ultimele 24 de ore, după ce și-a publicat pe Facebook adeziunea la PMP, în care se poate citi clar numărul său de telefon, precizând că, din păcate, nu a putut să răspundă la toate apelurile.

Cu obrăznicia care l-a consacrat, Liviu Pop plecat la Glasgow pe bani publici pentru a inaugura un infochioșc, a publicat pe contul său de facebook o postare uluitoare:

„Fostul presedinte Basescu Traian se bucură că a fost sunat de 1000 de ori intr-o zi. Dacă a vorbit un minut cu fiecare apelant înseamnă aproape 17 ore la telefon. Eu nu îl cred. Bănuiesc că exagerează.”

Pop Liviu Marian, dar Băsescu Traian a spus că nu a putut să răspundă la toate apelurile ceea ce ar putea însemna că a răspuns la un apel, la două sau la 999 de apeluri. Deci calculul tău este inutil. Nota 4! Nu ești atent, Pop!

Dar Pop Liviu Marian nu se oprește aici, ci continuă într-o lipsă de logică să argumenteze:
„Și o spun pentru ca numărul meu este public de vreo 7 ani si am în agenda telefonului exact 7140 de numere după ce acum câteva saptamâni am pierdut 5000 de numere cand am vrut sa transfer agenda de pe un telefon pe altul. Nu vorbesc cu mai mult de 100-150 de persoane pe zi.” Aici, evident apar trei aspecte pe care cineva trebuie să i le explice lui Pop.
1. Pop Liviu Marian nu e și nu va fi niciodată un politician de nivelul lui Băsescu Traian. Nu va strânge nici adoratori și nici dușmani câți are fostul președinte care ar dori să-l sune, unii să-l felicite, alții să-l înjure. Așadar aroganța lui Pop de a se compara cu Băsescu e de-a dreptul jenantă.
2. Numărul de numere de telefon pe care le ai memorate în agenda telefonului nu are nicio legătură cu câte telefoane ai primit.
3. Să presupunem că Pop a memorat toate numerele de telefon ale apelurilor pe care le-a primit în 7 ani ca să se justifice comparația cu mia lui Băsescu. Asta înseamnă că în cele aproximativ 2555 zile a primit în medie 4,75 apeluri pe zi. Diferența până la 100-150 de persoane pe zi sunt apeluri inițiate de Pop. Aoleu, te sună 4.75 persoane pe zi și tu apelezi 95.25-145.25 persoane zilnic? Nu mai insist.
Nota 2 la argumentare, Pop!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.