Acasă Politic Madalin Voicu se ia de gat cu revolutionarii din PSD

Madalin Voicu se ia de gat cu revolutionarii din PSD

DISTRIBUIȚI

-Ofensiva unor persoane, personaje, personalitati si institutii pentru dobandirea drepturilor de revolutionar, altele decat cele onorifice, face din revolutia anticomunista un balci-, deschide deputatul M. Voicu tirul asupra celor care, cu sprijinul legii, vor… cat mai multe, mai repede, mai bune…

Caci revolutia nu a fost a noastra…

-Este umilitor si rusinos sa vezi oameni care nici macar n-au stiut cand a inceput si cand s-a sfarsit lupta pentru libertate, dar care au astazi calitatea de revolutionar si averi dobandite pe seama unor documente obtinute la fel de rusinos precum insistentele lor. Ei incearca sa calce in picioare memoria mortilor si ranitilor de atunci, a celor care au luptat cu adevarat pentru dreptate-, a comentat Voicu.

Daca Legea 42 (privind cinstirea eroilor-martiri si acordarea unor drepturi urmasilor acestora, ranitilor si luptatorilor pentru victoria Revolutiei din decembrie 1989) va fi modificata, in forma dorita chiar de revolutionari, acestia vor avea statut de privilegiati, vor primi bani si vor fi scutiti de la plata unor taxe. Acest aspect este aspru criticat de presedintele de onoare al rromilor. -Cei care au profitat de acea perioada fierbinte s-au gandit, atunci, in decembrie 1989 ca vor putea profita din nou, in timp, de pe urma acestui eveniment! De ce astazi se face troc si se fac negocieri pe spinarea intregului popor? Toata populatia a suferit si a luptat pentru aceeasi cauza! De ce a monopolizat o mana de neaveniti revolutia si revendica acea perioada ca pe o proprietate, uitand, de fapt, ca suferintele si mizeria intrasera in sufletele tuturor romanilor?-. Deputatul PSD le cere -mascaricilor- (cei care cer, dar si cei care dau) sa lase la o parte -golaniile si marsaviile-. -Nimeni, normal, nu cere bani unei persoane dupa ce o ajuta sa traverseze strada. La noi, banii se cer oamenilor cu 12 ani inainte ca strada sa fi fost construita-, a concluzionat Voicu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.