Home Politic MAE poate multiplica imediat numărul de secții după modelul Haga dar nu...

MAE poate multiplica imediat numărul de secții după modelul Haga dar nu vrea

DISTRIBUIŢI

În Olanda, la turul I au fost deschise două secții de votare: Haga 1 și Haga2, ambele chiar în sediul ambasadei României la Haga, în încăperi diferite, la adresa Catsheuvel 55, 2517KA, Haga. Incompetentul Titus Corlățean care, conform unui comunicat al MAE „se află  într-un proces intern de evaluare consolidată pentru îndeplinirea atribuţiilor ce îi revin în  baza legii 370/2004 şi a hotărârilor, deciziilor, adreselor şi comunicatelor emise de BEC” explica vineri că pentru „înființarea unei noi secții e necesară o întreagă procedură plecând de la solicitarea aprobării autorităților din statul care acreditează, de la toate chestiunile de ordin logistic, măsurile de ordin practic, personal, inclusiv securizarea sediului respectiv”.

Citește și   BEC a permis noi secții în diaspora. Corlățean a refuzat și riscă acum peste 12 ani de închisoare

 

Noi înțelegem impotența lui Corlățean așa că îi recomandăm ca în încăperile ambasadelor să facă pe lângă secțiile actuale încă două-trei-patru căte sunt necesare, acum că a înțeles și el deciziile BEC și astfel va rezolva toate impedimentele inventate doar în sprijinul minciunilor lui: paza e deja asigurată pentru secția inițială, aprobarea de la autoritatea locală e deja luată pentru secția inițială, MAE a nunțat deja că trimite angajați de la București în toate secțiile la care au fost cozi deci aceștia pot fi chiar membri ai Comisiilor pentru noile secții (asta dacă tot se plimbă pe banii noștri).
Dacă angajații MAE sunt incompetenți și nu pot găsi soluții, românii care se ocupă cu marketingul și logistica pentru diverse firme din lumea asta sunt dispuși cu siguranță să-i ajute gratuit. Doar anunțați, băieți că altfel ajungeți la pușcărie!

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.