Acasă Politic Meleșcanu a acceptat să fie susținut de un partid mai penibil ca...

Meleșcanu a acceptat să fie susținut de un partid mai penibil ca PRM

DISTRIBUIȚI

După ce am asistat la scandalurile dintre cei doi președinți ai PRM, acum din cauză că Teodor Meleșcanu a acceptat, nu se știe de ce ca Partidului Dreptății Sociale să-i strângă semnaturile, asistăm și la certurile dintre doi solciliști care vor șefia partidului.
Traian Rece, președintele nr.1 al PDS a anunțat că partidul pe care îl conduce a depus o contestație la BEC. Președintele nr.1 al PDS a mai declarat că Melescanu a apelat la serviciile partidului sau in urma cu 2 luni.

“A apelat la serviciile noastre acum 2 luni, am fost invitat la domnia sa acasă și m-a rugat să îl ajut în intrarea in alegerile prezidențiale. Nu numai pentru strângerea de semnături mi-a cerut ajutorul. O avocata a facut o greseala. Melescanu a intrat in tensiune, a acceptat sa candideze ca independent. Am strans alte liste. Mi s-a spus aseara inainte de emisiune sa fac un pas inapoi ca sunt un partid extremist de stanga. Liberalii ii fac o oferta, asta mi-a spus. Sa nu ma mai vada nimeni in preajma lui. Acum sa te dezici de noi? M-a terminat, nu imi venea sa cred! Peste 350.000 de semanturi i-am strans noi, toti banii i-am bagat eu – 200.000 de euro″, a spus Traian Rece, la B1 TV.

Președintele nr. 2 al PDS a emis imediat un comunicat: „Am aflat cu stupoare de declarațiile în legătură cu depunerea semnăturilor pentru candidatura la președinție a lui Teodor Meleșcanu, făcute la postul Bl tv de Traian Rece, autointitulat președinte interimar al Partidului Dreptății Sociale. Facem precizarea că Traian Rece, așa cum atestă documentele depuse la Tribunalul Municipiului București, nu are nicio calitate oficială în PDS. Singura sa legătură cu Partidul Dreptății Sociale a rezultat din participarea, potrivit unor înțelegeri bine stabilite, pe lista de candidați la alegerile europarlamentare. De altfel, decizia nr. 6 D / 09.09. 2014 a BEC confirmă tocmai lipsa calității pe care acesta și-o arogă”.

Potrivit acestuia, declarațiile lui Traian Rece în legătură cu prerogativele pe care și le asumă, problemele organizatorice interne ale PDS și fondurile investite, ”la dimensiuni de neimaginat”, trebuie clarificate, în fața organelor competente.

”Ele nu au nicio relevanță și niciun impact asupra candidaturii lui Teodor Meleșcanu sau a sprijinului partidului în perioada următoare. În ceea ce privește candidatura dlui Teodor Meleșcanu din partea Partidului Dreptății Sociale s-au transmis acestuia semnale de susținere, fiind încurajate acțiunile organizațiilor teritoriale de adunare de semnături. Domnul Teodor Meleșcanu este însă un candidat independent, iar semnăturile care au fost colectate, inclusiv cu sprijinul PDS, de la cetățeni îi aparțin în mod firesc acestuia”, conchide președintele nr.2 al PDS.
Oare ce s-a întâmplat cu Meleșcanu? Să fie vârsta de vină?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.