Acasă Politic Ministrul Musetescu – -reciclat- de Nicolae Vacaroiu

Ministrul Musetescu – -reciclat- de Nicolae Vacaroiu

DISTRIBUIȚI

Aflat multa vreme pe lista remaniabililor, ministrul privatizarii, Ovidiu Musetescu, a fost ieri invitatul special al senatorilor PSD la sedinta de grup parlamentar. Dezbaterile pe teme eminamente economice sau transformat insa la un momendat dat intr-un curs de privatizare cu un singur student: Ovidiu Musetescu. Pe tot parcursul intalnirii, el a luat constiincios notite dupa expunerea sefului Camerei Superioare, Nicolae Vacaroiu, care i-a explicat cum sa gestioneze problemele din portofoliul sau.

Astfel, fostul premier i-a spus sa faca privatizare -de proba- la BCR, prin vanzarea unui numar mai mic de actiuni, dupa care sa aloce tot pachetul, daca investitorii vor trece testul. De altfel, partidul de guvernamant a instituit o comisie pentru consultanta – avand pe agenda privatizarea BCR -, din care fac parte doi fosti -factori- guvernamentali: Nicolae Vacaroiu si Florin Georgescu. Ministrul Musetescu a stenografiat in viteza si recomandarile sefului Senatului referitoare la privatizarea Banc Post, pandita -periculos- de greci.

In acelasi context, liderul grupului senatorial Ion Solcanu le-a atras atentia colegilor sai sa nu mai critice privatizarea de la Sovata intrucat aceasta inseamna lovituri directe administrate propriului guvern. Senatorii din zona au reactionat insa aratand ca se fac presiuni si critici din teritoriu, ceea ce ii pune intr-o situatie dilematica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.