Acasă Politic Monica Macovei: ”Dan Voiculescu m-a agresat fizic”

Monica Macovei: ”Dan Voiculescu m-a agresat fizic”

DISTRIBUIȚI

Europarlamentarul PDL Monica Macovei, fost ministru al Justiției, susține că a fost agresată fizic de către Voiculescu pe când liderul de onoare al PC era senator, iar Macovei era ministru. „În Senat, Văranu’ m-a înghesuit, m-a apucat de mâini și a fost agresiv. S-a lipit de mine la propriu, într-un colț unde m-a bagat, ca să schimb o lege. A fost foarte agresiv și fizic”, a declarat Monica Macovei la B1 Tv.
„Dan Voiculescu este un inculpat care urăște statul de drept. Tot ce a făcut a fost împotriva statului de drept, împotriva interesului public. Este un blestem pentru Romania”, a mai afirmat Monica Macovei.
Enervat de declarațiile Monicăi, Voiculescu a anunțat azi când s-a prezentat la poliție că mai multe ONG-uri, evident puse de el, vor face plângeri Monicăi Macovei pentru defăimarea României în urma declarațiilor acesteia din PE(din urmă cu doi ani) referitoare la referendumul de suspendare a președintelui.” Și, să vedem”, a adăugat el,” și pentru subminarea economiei naționale”. Doar atât? Noi îi mai recomandăm: zbor neautorizat, furt din buzunare în autobuz, furt între soți, atacuri armate repetate etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.