Acasă Politic MRU dezvăluie caracterul Elenei Udrea

MRU dezvăluie caracterul Elenei Udrea

DISTRIBUIȚI

Mihai Răzvan Ungureanu într-o postare recentă pe facebook se declară dezgustat de manevrele mediocrei Elenei Udrea care îl umilește pe Cristian Diaconescu.

”Ceea ce fac acum oamenii din jurul Elenei Udrea e un joc profund degradabil. Este profund nedrept să-l târăști pe Cristian Diaconescu într-un joc de această factură. Este evident că cei din PMP știau că urmează să îl retragă pe Diaconescu și să o numească pe Udrea, dar nu văd de ce trebuia umilit Cristian Diaconescu în acest fel.

Vorbim aici de un om care și-a făcut datoria față de statul român cu vârf și îndesat, de un om politic asupra căruia nu planează nicio acuzație degradantă. Însă doamna Elena Udrea și oamenii din jurul ei l-au folosit pentru a-și face propriile jocuri politice. Am atras atenția în nenumărate rânduri asupra rolului doamnei Elena Udrea în politică, și am fost la rândul meu jignit. Cred că acest act de înlăturare a lui Cristian Diaconescu spune totul despre cum înțelege doamna Elena Udrea să lucreze în politica românească.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.