Acasă Politic MRU, invitat la reşedinţa Ministrului de Externe al Marii Britanii. Udrea, invitată...

MRU, invitat la reşedinţa Ministrului de Externe al Marii Britanii. Udrea, invitată nicăieri

DISTRIBUIȚI

Pe 9 iulie, la invitaţia cabinetului condus de David Cameron, Mihai-Răzvan Ungureanu va fi prezent la o reuniune restrânsă la reşedinţa oficială a Ministrului de Externe a Marii Britanii.

Reuniunea este prilejuită de a 30-a aniversare a programului de burse Chevening, de care fostul premier a beneficiat pentru a preda la University College of London.  Ministrul de Stat pentru Afaceri Externe, Hugo Swire, va fi gazda unui prânz formal la care participă 30 de înalţi demnitari, fiecare provenind din una dintre ţările participante la acest program, selectaţi ca fiind cei mai de succes absolvenţi ai universităţilor britanice care au primit aceste burse.

Printre invitaţi se mai numară premierul Islandei, Sigmundur Gunnlaugsson, vice-premierul Macedoniei, Fatmir Besimi,fostul guvernator al Băncii Naţionale a Turciei, Durus Yilmaz,ambasadorul Croaţiei la Moscova (fostul ambasador la NATO),Igor Pokaz, foşti şi actuali miniştri din Australia, Argentina, Iordania etc,dar şi importanti oameni de afaceri precum directorul Bancii Georgiei, Gilauri Irakli, profesori şi medici de renume.

„Sunt mândru şi onorat să fiu inclus printre participanţii la acest eveniment şi că România va avea un reprezentant. Cei mai distinşi beneficiari ai bursei Ministerului de Afaceri Externe Britanic au ales să se întoarcă în propria ţară pentru a-şi contrui o carieră îndomeniul politic sau academic. O şansă precum cea oferită de guvernul britanic vine împreună cu responsabilitatea de a-ţi investi eforturile într-un proiect care sădepăşească ambiţiile sau interesele proprii.”, a declarat preşedintele FORŢA CIVICĂ, Mihai Răzvan Ungureanu.

‘Tinerii români beneficiază astăzi de mult mai multe burse de mobilitate decât am avut noi. Imi încurajez mereu studenţii să profite de tot ceea ce calitatea de membru al UE le oferă. Este important să nu uite de unde au plecat şi că fiecare poate contribui prin educaţia primită la dezvoltarea României. Tinerii noştri au nevoie de modele, de oameni care au reuşit în viaţă prin educaţie şi muncă.’

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.