Acasă Politic MRU o amenință pe Udrea cu excluderea pe motive etice

MRU o amenință pe Udrea cu excluderea pe motive etice

DISTRIBUIȚI

Mihai Răzvan Ungureanu a adresat astăzi un interesant ”Scurt răspuns doamnei Elena Udrea” pe care îl prezentăm în continuare.

”Vă rog respectuos să îi păstrați pe toți membrii Forței Civice care au decis să se înscrie în PMP. Nu îi declar pierduți, nu dau recompensă pentru returnarea lor și nici nu mă supăr că au decis să se alăture proiectului dumneavoastră. Și asta pentru simplu motiv că ei nu există și cred că e trist că ați ajuns să vă bucurați pentru motive inexistente.

Aș mai avea o rugăminte! Dacă este posibil, ar fi benefic să vă coordonați acțiunile cu celălalt membru al PMP și, în același timp, candidat al partidului dumneavoastră la prezidențiale, Cristian Diaconescu. În timp ce dumneavoastră vorbeați în termenii elogioși cu care m-ați obișnuit (”sunt un eșec în calitate de lider, simbol al oportunismului, fripturist șamd), domnul Diaconescu ma cheamă alături de domnia sa în PMP. Acum întrebările care se pun sunt: Cine conduce de fapt PMP? PMP există cu adevărat sau e doar o construcție politică imaginară? Sper că vă dați seama că dacă, prin absurd, eu și Monica Macovei (și ea chemată în PMP) am accepta să venim în PMP, primul lucru pe care l-am face ar fi să vă dăm afara din partid, pe motive etice, și pe dumneavoastră, și pe toti cei care, flămânzi fără obraz ai politicii românesti, v-au însoțit?”
Așteptăm răspunsul mediocrei traseiste pentru MRU și ”Partdul Dmocrat Lbral”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.