Acasă Politic Mulțumim Liviu Dragnea, adio UNPR, adio PSD, adio ALDE!

Mulțumim Liviu Dragnea, adio UNPR, adio PSD, adio ALDE!

DISTRIBUIȚI

Cred că nu are nimeni vreo îndoială că Liviu Dragnea le-a spus lui Ponta și Oprea: „hai, gata, cărați-vă, onaniștilor!” după cum și-a marcat acesta teritoriul înainte de ieșirea lui Ponta în conferință, anunțând el ce urma să anunțe Ponta. Doar nu-și închipuie cineva că nesimțiții ăia doi ar fi demisionat din proprie inițiativă! Pe cai mari, până la decizia definitivă de la ÎCCJ, Dragnea l-a demis pe Ponta. Așa că să-i dăm Cezarului, ce-i al Cezarului: mulțumim, Dragneo!

Disperați că pierd ciolanul, securiștii din UNPR au transmis un comunicat scris parcă de propaganda PCR de pe vremuri, de Popescu Dumnezeu sau de Dumitru Tinu mai târziu. Să ne distrăm cu UNPR care anunță că Oprea e în complet acord cu Ponta ca și cum ar conta părerea lui:

„UNPR a luat act de nemulțumirile exprimate de cei care au protestat în seara zilei de ieri în București și în alte orașe din țară. Președintele UNPR este în complet acord cu decizia premierului Victor Ponta de a depune mandatul guvernului.

De altfel, această decizie a fost luată împreună de domnul Victor Ponta și domnul Gabriel Oprea, în cadrul consultărilor purtate de cei doi, în seara zilei de 3 noiembrie.

UNPR își reafirmă determinarea de a susține împreună cu coaliția, orice soluție politică care asigură stabilitate României.

UNPR este un partid unit și va participa la efortul pe care întreaga clasă politică trebuie să-l facă astăzi pentru a răspunde așteptărilor societății. Este obligația UNPR și, în egală măsură, este obligația tuturor liderilor politici și a tuturor partidelor să găsească soluții care să refacă legătura între alegători și aleși, între contribuabili și instituții, între societate și politică.”

Păpușeilor, carierele voastre sunt terminate! Adio UNPR!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.