Acasă Politic Nerușinatul deputat UDMR fugit la Budapesta continuă să primească bani de la...

Nerușinatul deputat UDMR fugit la Budapesta continuă să primească bani de la Parlament

DISTRIBUIȚI

Cu a doua cerere de încuviințare a arestării pe rol și fugit de la sfârșitul lunii noiembrie din România în Ungaria pentru a scăpa de DNA în dosarele ANRP în care acesta a provocat un prejudiciu bugetului de stat de peste 130 milioane de EURO (61,7 milioane de Euro în dosarul Bica 2 și 75 milioane de Euro în dosarul lui „Horia Georgescu” precum și 250.000 EURO în dosarul retrocedării colegiului Székely Mikó), infractorul Marko Attila își încasează cu nesimțire indemnizația și cheltuielile pentru funcționarea biroului său parlamentar. Deși avocatul său susține în intervențiile televizate că acesta nu a încasat indemnizația, site-ul Camerei Deputaților arată contrariul.
Conform site-ului Camerei Deputaților, Marko Attila a încasat în luna decembrie 2014 indemnizația de 4969 lei, cheltuieli de personal, 5676 lei și cheltuieli pentru bunuri şi servicii în valoare de 4704, ceea ce, conform procedurilor interne ale Camerei Deputaților înseamnă că deputatul a depus un decont pentru eliberarea banilor, (conform unei surse autorizate doar 60% din aceste cheltuieli trebuie justificate), semnat chiar de deputat. În mod evident că Marko Attila nu s-a prezentat personal la Cameră pentru a încasa banii, ci a trimis un împuternicit care a depus decontul său și a ridicat și banii de cheltuieli și indemnizația sa de 4969 lei aferentă lunii Decembrie 2014. Spre comparație, PSD-istul Ioan Adam care nu a încasat indemnizația fiind arestat, nu are trecută nicio sumă în dreptul numelui său.
În luna ianuarie 2015, situația se repetă: Marko a încasat indemnizația de 4969 lei, cheltuieli de personal de 5720 lei și cheltuieli pentru bunuri şi servicii în valoare de 4679 lei.
Și dacă Marko tot vrea să renunțe la cetățenia română, să dea dovadă de puțin bun-simț și decență și să-și prezinte demisia din Parlament nu să mai jecmănească în continuare țara pe care arată de fapt cât de mult o urăște!

Nici UDMR nu se grăbește să excludă infractorul din rândurile sale. Menționăm că UDMR se comportă ca un stat în stat, nefiind partid, ci ONG.

Știm că se bucură de protecția statului maghiar dar suntem încrezători că dacă Omar Hayssam a putut fi „extrădat” din Siria, zonă de război, autoritățile române vor găsi și pentru Marko din Ungaria o soluție, negociată diplomatic sau nu! Hai băieți și fete, ne bazăm pe voi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.