Acasă Politic Oprișan consideră că Dragnea e victima propriilor decizii din PSD

Oprișan consideră că Dragnea e victima propriilor decizii din PSD

DISTRIBUIȚI

Președintele CJ Vrancea, Marian Oprișan, vicepreședinte al PSD, consideră că Liviu Dragnea este victima propriilor decizii din partid.

„Evident, dar nu înseamnă că acest lucru este drept”, a declarat Oprișan, luni, la sediul central al PSD, întrebat dacă Liviu Dragnea este victima propriilor decizii din partid.

Oprișan a mai spus că „în PSD nu există tabere”.

„Când eu am spus că nu trebuie încălcate principii, pentru ca așa e normal într-o țara democratică, unii colegi de-ai mei nu au fost de acord și iată consecința. Atunci când încalci principii, trebuie să accepți și lucruri nedrepte din acest punct de vedere”, a arătat el.

Întrebat despre ce principii este vorba, Marian Oprișan a spus că este vorba despre principiul de nevinovăție, dar și „de decizia propusă de conducerea PSD Consiliului Național de a se adopta asemenea măsuri”.

În luna martie a acestui an, Consiliul Național al PSD a adoptat o rezoluție prin care membrii de partid condamnați de justiție își pierd funcția politică. Astăzi BPN al PSD a respins demisia lui Dragnea din funcțiile politice pe motiv că nu e vorba de condamnare pentru corupție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.