Acasă Politic Orban anunță posibile concedieri în sectorul public

Orban anunță posibile concedieri în sectorul public

DISTRIBUIȚI

Premierul Ludovic Orban a declarat duminică seară, la România TV, că „e posibil sa fie redus numarul de angajati in sectorul public” și că sunt în pericol să-și piardă locul de muncă „angajații obișnuiți să se facă că muncesc”.

„Daca va fi necesar, vom optimiza structurile institutiilor publice, mai scapam de unii care nu-si fac treaba. Inseamna…oricum trebuie sa facem simplificare, optimizare, digitalizare. Oricum trebuie sa facem un audit, o evaluare a institutiilor publice si in mod evident e posibil sa fie redus numarul de angajati in sectorul public. Dar sa stea linistit orice angajat care isi face treaba intr-o institutie publica, nu este in pericol. Sunt in pericol cei care au fost obisnuiti sa se faca ca muncesc”, a declarat Ludovic Orban.

1 COMENTARIU

 1. Domnule prim ministru al Romanie situatia pe care o supuneti atentie publicului este mostenita din perioada in care Victor Viorel Ponta si mai apoi LIVIU DRAGNEA conduceau de facto Romania.
  In locul celor sus mentionati au ramas la conducerea Consiliilor Judetene din zona baronilor PSD acelasi tip de management prin care s-au impus la conducere persoana obediente, cu tare caracteriale si profesionale, impostori, au fost promovati tineri in pozitii de top management in scopul de a inlatura functionarii profesionisti si astfel administratia publica -esenta functionarii unui stat de drept a fost pur si simplu distrusa.
  Spre exemplificare la conducerea DSP Tulcea aveti acelasi personaj in functia de director executiv atat din perioada PSD -ului cat si acum cand sunteti dumneavoastra PNL la putere, dar ca sa vezi persona in cauza domana NICOLAU -de profesie economista care este descrisa ca fiind o persona de incredere pentru Horia Teodorescu – discretul baron din Tulcea.
  Ca un mic amanunt, anterior epidemliei de COVID 19 , fostul si actualul manager sau sefa a DSP-ului se afla in interes de serviciu alaturi de alte angajate fidele, de regula in jurul orei 10 fie la coafor sau daca nu prin magazinele de profil pentru diverse promotii -la haine bine-inteles.
  Iar barbatii, adica directorii de institutii aflate sub controlul baronului PSD local HORIA TEODORESCU se intalneau , bineinteles in timpul programului la cele mai vizitate baruri din oras, in vazul lumii, fara nici un pic de remuscare ca se aflau in timpul programului de munca.
  Credeti ca daca dumneavoastra PNL sunteti la putere ca s-a schimbat ceva, ca in judetul Tulcea tot ce se promoveaza este din zona PSD-ului !
  Atunci cu cine sa faceti dumneavoastra ordine si sa impuneti responabiliatatea profesionala in institutiile publice, ca tot baronii PSD sunt cei care fac jocurile de fapt .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.