Acasă Politic Orban îi răspunde lui Bolojan

Orban îi răspunde lui Bolojan

DISTRIBUIȚI

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat marţi că orice decizie legată de parcursul ulterior al partidului va fi luată de forurile statutare după congresul din toamnă.

„E un punct de vedere al domnului Bolojan pe care îl respect, dar orice decizie legată de parcursul ulterior al PNL va fi luată după congres. După Consiliul Naţional, în care se va alege conducerea partidului, va fi luată de forurile statutare ale PNL”, a spus Orban după şedinţa Biroului Executiv al PNL.

El a fost întrebat dacă după congres ar trebui să existe o discuţie în cadrul partidului despre viitorul PNL.

„Viitorul PNL va fi hotărât după congres de forurile statutare”, a subliniat Orban.

El a afirmat că în calitate de preşedinte al PNL a susţinut Guvernul cu toate măsurile de punere în practică a programului de guvernare.

„Cu Raluca Turcan am colaborat în mandatul de preşedinte, a fost prim-vicepreşedinte al partidului, lider de grup parlamentar, vicepremier în Guvernul pe care l-am condus, am susţinut-o pe Raluca Turcan să ocupe funcţia de ministru al Muncii şi Protecţiei Sociale. Este un coleg care îşi exercită poziţiile pe care le are cu susţinerea PNL şi am susţinut-o pe Raluca Turcan în foarte multe demersuri pe care le-a făcut în toate poziţiile pe care le-a avut”, a mai spus Orban.

De asemenea, a susţinut că unii liberali folosesc şedinţele BEx ca să spună anumite lucruri, însă a precizat că el nu are obiceiul să-şi atace colegii.

„Mi se pare că unii colegi folosesc şedinţele de Birou Executiv ca să spună anumite lucruri şi după aceea să dea pe surse ceea ce spun în şedinţă, dar de cele mai multe ori nu dau pe surse, nu relatează fidel. E problema lor. În ceea ce mă priveşte pe mine, toţi membrii PNL sunt colegii mei, după congresul din 25 septembrie vom rămâne o echipă şi eu nu am obiceiul să-mi atac colegii de partid”, a declarat Orban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.