Home Politic Pantis, surpriza desteptatoare a PNL

Pantis, surpriza desteptatoare a PNL

DISTRIBUIŢI

Fostul ministru al telecomunicatiilor, Sorin Pantis, a anuntat ca de ieri s-a inscris in Partidul Umanist, fara a-i informa pe cei din PNL despre hotararea sa. -Sper sa fie o surpriza care sa-i mai trezeasca-, a spus el. El a explicat ca nu a parasit Partidul Liberal din cauza unei frustrari, ca nu a participat la alegeri. -Am refuzat sa particip; mi s-a oferit un loc si nu am vrut-. Nici pe viitor nu mai doreste sa se implice, motivand ca -la 31 de ani am fost deputat, la 36 – ministru; nu vreau sa mai reiau ciclul-. Cauza pentru care Pantis s-a indreptat spre umanisti a fost totusi o frustrare, -o frustrare a nerespectarii valorii individuale si o incapacitate de a asculta ideile oamenilor, ale colegilor din partid-.

Dan Voiculescu, presedintele PUR, a declarat, tot ieri, ca sunt probleme in protocolul semnat cu partidul de guvernamant, ca -este o diferenta mare intre vorbe si fapte si poate va trebui sa ne gandim daca acest protocol trebuie continuat sau nu-.

Partidul Umanist a inaintat Camerei Deputatilor o propunere legislativa privind accesul populatiei romane, minoritara in unele judete, la mandate in consiliile locale. Ei au dat exemple din judetele Covasna si Harghita, unde, in cateva localitati, consilierii sunt toti de nationalitate maghiara, desi pe listele electorale erau si candidati de nationalitate romana.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.