DISTRIBUIŢI

Noul partid condus de avocatul Mircea Andrei, Alianța Național Creștină a fost lansat sâmbătă, 17 februarie 2023 la București, în Sala Amfiteatru de la INS, devenită neîncăpătoare.

„Credem în Europa și în instituțiile internaționale, ne dorim să aparținem cu demnitate și mândrie acestei lumi complexe însă, pentru noi, întâietate au și vor avea poporul român și România. Poporul român, suveran peste granițele sale, trebuie să fie întâia valoare și primul gând al oricărui guvernant sau funcționar împuternicit de stat sau mandatat prin alegeri libere de către propriul popor. Am fost și suntem o națiune mare, o civilizație veche care a contribuit în cursul istoriei la ceea ce este astăzi Europa. Am apărat această lume creștină cu sângele poporului nostru și ne mândrim cu o origine, o istorie și o moștenire culturală care ne face cinste și ne așează alături de orice altă națiune, la masa egalității în drepturi.
Ne dorim comunitatea statelor europene și rămânem alături de popoarele lumii ca parteneri puternici care pot oricând contribui pentru un drum comun spre o civilizație cât mai evoluată. În același timp, ne întoarcem cu fața la oamenii poporului nostru pentru a fi totuna cu ei și respingem orice modalitate prin care s-ar încerca a fi conduși de alte state sau “elite” emanate de o lume tinzând către, o greșit înțeleasă, tendință a globalizării mondiale. Marginalizarea poporului român și a României nu va face altceva decât să determine instabilitatea unui partener care nu dorește acest lucru”, se arată în documentul de lansare al Partidului Alianța Național Creștină. Semnul electoral al partidului este clopotul iar sloganul – „Simte românește/Iubește românește”.

Alianța Național Creștină condusă de președintele Mircea Andrei și Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat condus de președintele Aurelian Pavelescu au încheiat un Protocol de colaborare și parteneriat pentru constituirea unei alianțe politice în vederea alegerilor din 2024.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.