Home Politic Partidul pentru Argeș și Muscel, primul partid înființat pe noua lege

Partidul pentru Argeș și Muscel, primul partid înființat pe noua lege

DISTRIBUIŢI

Tribunalul București a aprobat astăzi înființarea primului partid conform noii legi prin care numărul minim de membri necesar este trei. Partidul pentru Argeș și Muscel este primul partid înființat conform noii legi și îl are ca președinte pe avocatul Mircea Andrei.

„Tribunalul Bucureşti a admis cererea de înfiinţare a Partidului pentru Argeş şi Muscel. Partidul pentru Argeş şi Muscel este condus de fostul lider al PDL Argeş, Mircea Andrei. Liderul formaţiunii nu este la prima construcţie de acest gen, acesta fiind artizanul Alianţei pentru Argeş şi Muscel, cu care a reuşit în 2012 performanţa de a scoate nu mai puţin de 24 de primari şi sute de consilieri locali, într-un judeţ considerat fief PSD şi într-un an electoral atipic”, se arată într-un comunicat al PAM.

Liderul PAM a anunţat deja că politica noii formaţiuni va fi axată pe interesele judeţului Argeş şi ale locuitorilor săi, iar dat fiind faptul ca liderul formatiunii provine din fostul PDL si Argesul este dominat oricum de PSD, liberalii vor avea si mai putine sanse de castig in acest judet, riscand sa imparta voturile cu partidul regional.

„Suntem singurul partid regional din România. De acum, ne vom ocupa foarte atent de ceea ce va însemna partidul în judeţul Argeş. Pregătim deja surprize de proporţii la capitolul candidaturi, iar strategiile politice pe care le vom aborda vor fi cu totul inovative. Era momentul ca argeşenii să poată să aleagă un partid numai al lor, care să le reprezinte interesele în raport cu orice guvernare, un partid care să nu depindă, să nu asculte, să nu se subordoneze unor grupuri de interese de genul partidelor naţionale”, a declarat Mircea Andrei, conform comunicatului.

Reprezentanţii noului partid au mai anunţat că a fost stabilit candidatul pentru funcţia de primar al municipiului Piteşti, în persoana notarului Ana Stan.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.