Acasă Politic Partidul se clatina sub ochii lui Vadim

Partidul se clatina sub ochii lui Vadim

DISTRIBUIȚI

Scandalul demisiilor si demiterilor din PRM capata accente de mahala. Dupa ce Comitetul Director i-a dat afara pe revolutionarii proveniti din UNORD *89, deputatii Dorin Lazar Maior, iar alti doi deputati, Mircea Bucur si Valentin Paduroiu, au ales calea libertatii politice, liderul PRM Corneliu Vadim Tudor anunta ieri intr-o conferinta de presa ca senatorul Vasile Duta nu va parasi partidul, desi acesta anuntase cu o zi in urma ca va demisiona. -Am primit un telefon de la senatorul Vasile Duta, in cursul acestei dimineti (ieri – n.n.), avocatul respectiv asigurandu-ma ca in nici un caz nu va parasi PRM si ca mai degraba accepta sa fie exclus din UNORD-, declara Vadim satisfacut. El s-a aratat bucuros -ca a scapat de cangrena asa-zisilor revolutionari de la UNORD *89- si i-a facut pe acestia haimanale, fripturisti, specimene si infractori.

Pentru a demonstra ca are dreptate, Vadim a scos de sub tejghea cateva dosare ale lui Dorin Lazar Maior, uitand insa ca presa a scris la inceputul legislaturii despre afacerile necurate ale acestuia. Atunci, presedintele PRM sustinea ca ziarele publica bazaconii despre parlamentarii sai si ca nimic nu este adevarat. Vadim a prezentat ieri documente privind -afacerile necurate- ale lui Dorin Lazar Maior, iar in privinta celuilalt revolutionar, Codrin Stefanescu, a spus ca -a incercat sa transforme sediul Filialei Alba a PRM intr-un bordel-. Seful PRM regreta ca a refuzat -intrarea in PRM si in Parament a unor oameni de mare valoare, care si-au oferit serviciile in toamna anului 2000, cum ar fi Corneliu Turianu, Niculae Cerveni, Gheorghe Dumitrascu, facilitand in schimb, promovarea unor lichele de mahala…

Pentru a preintampina intrarea in PRM a unor -cartite-, Corneliu Vadim Tudor a anuntat ca, incepand din aceasta luna, va conduce personal Serviciul de cadre al partidului.

Demisiile incep sa curga

Desi nu recunoaste, Vadim are serioase probleme in partid. De la inceputul legislaturii, intr-un interval scurt de timp, l-au parasit cinci deputati. Situatia senatorului Vasile Duta este deocamdata incerta, acesta neputand fi contactat pentru a confirma daca va ramane sau nu in PRM. Dorin Lazar Maior si Codrin Stefanescu sustin ca in PRM s-ar putea inregistra un lant de demisii, inclusiv in randul parlamentarilor. Potrivit acestora, situatia in teritoriu este exploziva. Codrin Stefanescu a avansat chiar o cifra, sustinand ca ar demisiona din PRM circa 10.000 de membri, majoritatea proveniti din UNORD *89. Pe de alta parte, liderii PRM sustin ca partidul nu se va scinda. Un consilier PRM al sectorului 6 s-a prezentat la conducerea partidului si a aratat ca toate inscrierile in organizatia respectiva, venite pe filiera UNORD *89 – Partidul Fortelor Democrate, sunt false. Consilierul sustine ca, din verificarile efectuate, toti cei care s-au inscris in partid nu-si recunosc semnaturile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.