Acasă Politic Penibil: Pe site-ul său, Gabriela Firea se dă mai tânără decât este

Penibil: Pe site-ul său, Gabriela Firea se dă mai tânără decât este

DISTRIBUIȚI

Gabriela Firea este o persoană de o nerușinare rar întâlnită chiar și în politică. Sperăm că va fi sancționată la fel ca Ponta atunci când va candida pentru un nou mandat de senator, pentru minciunile și mahalagismele pe care le rostește cu atâta naturalețe. Pe site-ul său, Gabriela Firea spune că are 40 de ani deși în paranteză scrie că este născută în 1972. Vorba ceea, cine stă să calculeze? Înclinația ei spre narcisism e evidențiată și de cea mai recentă postare a sa la rubrica ”Apariții în presă”. Aici tronează în capul paginii un articol vechi de vreun un an și jumătate, dintr-un ziar local din Botoșani intitulat: „Gabriela Firea a întors toate privirile la Conferința județeană a PSD”. No comment!

Având în vedere că Firea își cosmetizează trecutul să-l completăm noi cu cele mai relevante minciuni și mahalagisme ale sale.
În ianuarie 2010 la înmormântarea primului soț, l-a îngropat pe acesta cu câteva ore mai devreme decît anunțase pentru ca fiul acestuia din prima căsătorie să nu poată participa.
La sfârșitul lunii mai 2010, întrebată de Cristian Boureanu dacă are un amant, aceasta s-a simțit lezată și l-a dat în judecată pe acesta cerându-i 500.000 EURO despăgubiri. După două luni, aceasta se căsătorea cu Florentin Pandele urmând chiar să îmbrace și o rochie albă. Evident că de la Boureanu nu a mai luat niciun leuț.
În anul 2014, Firea pierde definitiv la Înalta Curte procesul în care Narcisa Iorga o acuzase de șantaj și amenințare, rămânând definitiv șantajistă.
În vara lui 2014 fiul său din prima căsătorie pică BAC-ul cu nota 1,2 la Limba Română. Reușind să treacă în sesiunea din toamnă, Firea cu prima ocazie a declarat:„este o minciună că fiul meu a picat Bac-ul”.
A urmat campania electorală în care aceasta a avut atacuri furibunde la familiile care nu au copii, pentru care a și fost avertizată de Consiliul Discriminării, la românii din diaspora, la Traian Băsescu, la Șeful Comisiei Externe din Bundestag, la presă și la oricine i-a ieșit în cale și nu-l adula pe Victor Ponta. Așteptăm cu nerăbdare ca aceasta să demisioneze măcar din funcția de purtător de cuvânt al PSD dacă de scaunul de senator se ține cu dinții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.