Acasă Politic Pentru că poate, Mazăre înjură procurorii DNA

Pentru că poate, Mazăre înjură procurorii DNA

DISTRIBUIȚI

La reuniunea PSD de la Casa de Cultură Constanţa, desfăşurată vineri, 12 septembrie, primarul Constanţei şi-a exprimat temerea că va ajunge să trăiască în tensiune, dacă nu iese Victor Ponta preşedintele României. Mazăre a mărturisit iarăşi, public, că vrea să renunţe la primărie.
„Dacă nu iese Ponta, vom trăi în aceeaşi ţară şi vom trăi în acelaşi mod de a pune problema şi cu aceeaşi teamă în suflet. Eu unul am declarat-o public şi o spun şi acum, dacă nu iese Ponta şi nu se schimbă modul de a vedea lucrurile, sănătate, nu mai stau! Nu mai stau pentru că nu mai am satisfacţii, nu mai stau pentru că nu văd de ce trebuie să stau patru zile pe săptămână cu avocaţii, am şedinţă dimineaţă cu avocaţii, am şedinţă la prânz cu avocaţii“, a declarat el.

Supărat pe procurorii DNA, Radu Mazăre a arătat cum a fost tratat de anchetatori şi le-a adresat injurii de la tribuna reuniunii PSD. „Poate să te ia cu mascaţii de la masă, cum m-a luat pe mine acum cinci luni de zile pe motiv de urgenţă şi timp de cinci luni de zile în dosarul meu să nu facă niciun act procurorii. Păi f… în c… pe mă-ta, când m-ai luat cu mascaţi şi ai zis că e urgenţă, că de-aia m-ai adus la DNA, că era stare de urgenţă, după aia trec cinci luni de zile fără ca tu să faci o hârtie!? De asta trebuie să-l votăm pe Ponta, ca noi care mai stăm pe aici liberi, neliberi, să trăim într-o ţară normală“, a afirmat primarul Constanţei (minutul 6:34).  
{youtube}e7_ZFrrda28{/youtube}

Radu Mazăre l-a criticat şi pe Klaus Iohannis, preşedintele PNL, candidat la Preşedinţia României. „L-aţi văzut pe neamţul ăsta, nici nu s-a aşezat bine în funcţia de preşedinte şi a făcut plângere penală. Păi, eu ce să înţeleg, dacă cumva ajunge preşedinte, numai astea o să facă! El nici nu a ajuns acolo. Al dracu`, tace, ce deştept e când tace, tace şi face plângere, vai, ce coloană vertebrală are, l-a adus Antonescu pe lângă el, l-a plimbat, l-a plimbat şi după aia l-a manglit pe Antonescu, l-a dat afară pe Antonescu şi a rămas neamţul care are coloană vertebrală“, a mai spus Mazăre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.