Acasă Politic Pesedista Ana Birchall ne-a comunicat puerilitățile spuse de ea la un seminar...

Pesedista Ana Birchall ne-a comunicat puerilitățile spuse de ea la un seminar al FMI

DISTRIBUIȚI

PSD a făcut deputați tot felul de personaje. Un exemplu este și Ana Birchall, deputată de Vaslui, președintele Comisiei pentru afaceri europene și membru al Comisiei pentru buget, finanțe și bănci din Camera Deputaților ea fiind absolventă de drept. De ce n-or fi pus-o oare în Comisia juridică și au preferat un fost mecanic auto și pe fosta păpușă a lui Dragnea, a lui Cosma, a lui Șova etc.
Birchall a participat, în perioada 2-4 martie a.c., la un seminar regional organizat de către Fondul Monetar Internațional (FMI) în parteneriat cu Joint Vienna Institute din Austria unde a susținut o intervenție în cadrul sesiunii ‘Criza refugiaților din Europa — consecințe economice și aspecte referitoare la politicile publice’. Fiți atenți aici ce le-a spus Birchall experților: „În ceea ce privește consecințele economice ale crizei actuale a migrației, vreau să subliniez faptul că zonele de conflict au avut întotdeauna efecte negative asupra economiei statelor implicate, precum și asupra rutelor comerciale regionale și internaționale, influențând astfel indirect întregul sistem economic internațional. Un exemplu elocvent în acest context este conflictul din Siria, care a generat un flux masiv de refugiați și a determinat colapsul mai multor rute comerciale importante, blocarea ocazională a altora, precum și dispariția investitorilor din regiune”.

„În continuare, cred că este necesară o distincție clară între refugiații care fug din calea conflictelor și migranții economici, care profită de situația actuală pentru a veni în Europa. Cred că prin consolidarea securității frontierei externe a UE vom fi capabili să efectuăm o selecție mai bună și mai aprofundată a migranților și a solicitanților de azil, astfel încât să fie prevenită intrarea pe teritoriul Uniunii Europene a unor potențiali teroriști sau a unor persoane cu istoric negativ. Creșterea numărului atacurilor teroriste de-a lungul anului 2015 și la începutul anului 2016 demonstrează că terorismul reprezintă în continuare una dintre principalele amenințări pentru cetățenii din întreaga comunitate internațională”. „România sprijină pe deplin eforturile depuse de partenerii internaționali și regionali în ceea ce privește lupta împotriva terorismului și a radicalizării. Trebuie să soluționăm nu numai consecințele, ci în mod special cauzele profunde ale terorismului, precum și cele ale actualei crize a migrației. Doar acționând împreună și printr-o cooperare solidă, inclusiv cu statele terțe, putem identifica mijloacele de diminuare a presiunii migraționiste și a riscurilor teroriste, sporind astfel securitatea cetățenilor noștri”.

Voi înțelegeți pe ce cheltuie Camera Deputaților banii publici ca să se ducă Birchall să ne facă de râs cu platitudini rostite la seminarii FMI?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.