Home Politic Piedone către PC: ori ne reformăm, ori nu mai contați pe mine

Piedone către PC: ori ne reformăm, ori nu mai contați pe mine

DISTRIBUIŢI

Cel mai cunoscut membru al Partidului Conservator, prim-vicepreşedintele Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 4, a cerut în cadrul unei ședințe de partid desfășurate ieri un Congres Extraordinar al PC pentru primăvara anului viitor pentru tranşarea lucrurilor.

Cei mai mulţi dintre conservatori nu sunt nemulţumiţi de cum merge alianţa cu PSD. Nimeni nu ar vrea să părăsească guvernarea, dar cer conducerii să insiste să fie trataţi ca partener onest.

În principiu cei din ţară ar vrea ca PSD să se ţină de cuvânt şi să le dea celor de la PC poziţiile negociate iniţial, dar recunosc că partidul e slab pentru a putea pune condiţii unui partid ca PSD.

„Noi nu mai contăm. Suntem în 2-3 la sută, adică marja de eroare. Ori ne reformăm şi creştem ori nu mai contaţi pe mine. Despre mine se spune că sunt prim-vicepreşedinte al partidului şi nu am fost consultat la nici o negociere”, a tunat Piedone care jumătate de oră nu s-a oprit din a critica actuala conducere a partidului.

„A fost legea cu traseiştii. A fost o oportunitate pentru noi. Câţi primari au venit la noi? Ne-am întărit noi cumva în această perioadă? 2015 trece fluierând şi suntem imediat în 2016. Până acum contau Antenele, nu procentele noastre”, a mai spus el în faţa colegilor amintind că partidul mai are structuri serioase doar în 5-6 judeţe şi în rest „doar firme luminoase”.

Se pare însă că Daniel Constantin, prieten de familie cu premierul Ponta nu poate sau nu vrea să înțeleagă problemele partidului.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.