Acasă Politic Plata lui Ponta pentru voturile lui D.D.: șefa PP-DD și un fost...

Plata lui Ponta pentru voturile lui D.D.: șefa PP-DD și un fost OTV-ist numiți secretari de stat

DISTRIBUIȚI

După ce în vara lui 2012, Victor Ponta explica eșecul privatizării Oltchim prezentând oferta lui Dan Diaconescu în termeni foarte plastici: „a venit unul de la Spitalul 9 și ne-a dat peste mâini” astăzi cei doi se apreciază reciproc. D.D. a anunțat că-l sprijină pe candidatul Victor Ponta la președinție iar ​Premierul Victor Ponta a numit, luni, in functii de secretari de stat la Turism si la fonduri europene doi lideri ai Partidului Poporului Dan Diaconenscu (PP-DD), dupa ce, saptamana trecuta, vedeta OTV Dan Diaconescu si-a anuntat sprijinul electoral pentru candidatul la presedintie Victor Ponta, in turul al doilea al alegerilor.

Seful PP-DD Buzau Eduard-Calin Dumitrascu a fost numit in functia de secretar de stat in Ministerul Fondurilor Europene, potrivit unei decizii semnate luni de prim-ministrul Victor Ponta.

Potrivit presei, Dumitrascu a lucrat si la televiziunea lui Dan Diaconescu, OTV (Sursa: EvZ). In prezent, el este membru al Consiliului de Administratie al Televiziunii Romane, din partea PP-DD. In 2012, a fost ales membru al Consiliului Judetean Buzau. Potrivit CV-ului sau publicat pe site-ul CJ Buzau, Dumitrascu este economist si a fost director general la o casa de productie audio-video.

Tot luni, premierul Ponta a numit-o pe presedinta PP-DD din acte, Simona Alice Man, in functia de presedinte al Agentiei Nationale pentru Turism, cu rang de secretar de stat.

In iunie 2014, cand PPDD negocia cu PSD venirea la guvernare, dupa plecarea PNL din USL si din guvern, Simona Man era vehiculata pentru functia de ministru delegat pentru romanii de pretutindeni, in cadrul Ministerului Afacerilor Externe. PPDD nu a mai intrat la guvernare, iar numirea ei nu s-a mai produs.

Simona Man este cea care conduce oficial partidul lui Dan Diaconescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.