Acasă Politic PMP va vota pentru cererile procurorilor în cazul Udrea

PMP va vota pentru cererile procurorilor în cazul Udrea

DISTRIBUIȚI

Noul lider al PMP, Eugen Tomac, a anunțat că parlamentarii formațiunii vor vota pentru cererile procurorilor în cazul Elenei Udrea.

Parlamentarii Partidului Mișcarea vor să fie „consecvenți”, după cum a spus noul președinte PMP, Eugen Tomac. Aceștia vor să fie consecvenți și să voteze ca și în cazul celorlați deputați și senatori pentru cererea procurorilor.

PMP are 10 deputați, cu tot cu Elena Udrea.

Deputatul Eugen Tomac a fost votat duminică la Congresul PMP președinte al partidului, iar Dorel Onaca a fost ales secretar general.

Cei 700 de delegați prezenți duminică la Palatul Parlamentului, unde a avut loc congresul PMP, l-au ales pe Siegfried Mureșan prim-vicepreședinte al PMP.

Vicepreședinți ai PMP au fost aleși Clement Negruț, Petru Movilă, Adrian Gurzău, Nicolae Ivașchescu, Cătălina Buzoianu, Cătălin Cristache, Victor Tarhon, Adrian Rădulescu, Claudiu Palaz și Gabriel Berca.

„Vom fi un partid care va transmite și va fi vocea celor care vor ca clasa politică sa-i trateze cu respect și să fie transparentă. Vrem să fim vocea celor care se uită cu dezamăgire la clasa politică. România implicată (n.r.—moțiunea sa de președinte) înseamnă un alt fel de politică. Ați investit într-un partid tânăr, dar vă asigur că încrederea pe care ne-ați acordat-o nu este în zadar. Sunt convins că împreună cu Traian Băsescu PMP va câștiga alegerile și va repune pe hartă România acolo unde îi este locul, alături de celelalte națiuni europene. Vrem să spulberăm acest USL dolofan care s-a diminuat ușor și ne plictisește deja”, a spus Tomac după ce s-au anunțat rezultatele alegerilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.