Acasă Politic PNL il da in judecata pe primarul PSD Dan Darabont

PNL il da in judecata pe primarul PSD Dan Darabont

DISTRIBUIȚI

Expulzarea organizatiei PNL sectorul 6 de catre primarul PSD Dan Darabont i-a iritat pe liberali. Conducerea partidului a hotarat ca astazi sa-l dea in judecata pe primarul sectorului 6 sub o acuzatie grava: abuz in serviciu impotriva intereselor publice. In aceasta dimineata, reprezentantii PNL vor depune la Parchet plangerea penala avand ca obiect infractiunea mentionata.

La Judecatoria sectorului 6, liberalii vor deschide o alta actiune, de data aceasta civila, in care vor solicita daune de la primarul Darabont pentru prejudiciile aduse prin evacuarea filialei PNL sector 6 din sediul Primariei.

Liberalii au facut lista ilegalitatilor comise, la loc de frunte fiind semnarea de catre primar a deciziei de evacuare, cu conditiile in care legea (Ordonanta 40) spune ca se prelungesc automat pe cinci ani contractele de inchiriere pentru sediile si filialele partidelor politice. In plus, acceptarea banilor pentru chirie pana in noiembrie anul acesta se traduce juridic prin prelungirea efectiva a contractului cel putin pana la data acoperita prin pret. Juristii PNL semnaleaza o alta ilegalitate: faptul ca evacuarea de marti s-a facut de catre Primarie si nu prin executorii judecatoresti, ca orice executare silita. In aceste conditii, liberalii vor sa restabileasca lucrurile, cu atat mai mult cu cat interpreteaza actiunea in forta a PSD drept o razbunare politica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.