Acasă Politic PNL nu va susține nicio formulă de guvern propusă

PNL nu va susține nicio formulă de guvern propusă

DISTRIBUIȚI

România nu poate rămâne blocată din cauza actualei componențe parlamentare, una care încă permite PSD să influențeze în mod negativ deciziile de dezvoltare a țării. Alegerile anticipate au obiectivul de a oferi românilor o majoritate parlamentară care să pună în aplicare proiectele de dezvoltare.
Cu scopul de a fi îndeplinite condițiile pentru alegeri anticipate, parlamentarii PNL nu vor vota următoarele două formule de guvern. Parlamentarii PNL vor fi prezenți la ședință, dar nu vor susține învestirea unui nou Cabinet.
Este nevoie ca toți parlamentarii să conștientizeze nevoia declanșării alegerilor anticipate, iar în acest sens este nevoie urgent de un calendar accelerat în Parlament, astfel încât să fie atinse cât mai repede condițiile constituționale pentru dizolvarea Parlamentului de către Președintele României.
„Atrag atenția liderilor PSD că Partidul Național Liberal nu se sperie de amenințări, atacurile PSD fiind, în esență, doar mijloace de a împiedica punerea în practică a voinței românilor.”, declară deputata PNL, Angelica Fădor.

3 COMENTARII

  1. anticipate ,pentru ca daca de la 1 septembrie nu cresc pensiile (cum vrea PNL) ii pierd pe pensionari drept alegatori si ar fi alta structura a parlamentului

  2. Ca să muncească de-acasă digitalizat parlamentarii, salvarea : CORONAVIRUS din 4 în 4 ani, îs prea energofagi și bugetofagi și cu frâna trasă 99,99% din an ; resetarea!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.