Home Politic PNL: PSD își arogă nemeritat reușite economice

PNL: PSD își arogă nemeritat reușite economice

DISTRIBUIŢI

De câteva zile, PSD se împăunează într-un mod complet mincinos atunci când vine vorba despre economie și despre creșterea pe care o prognozează diferite instituții. Dar, așa cum ne-au obișnuit, cei din PSD confiscă economia atunci când anumite cifre le sunt favorabile și se ascund fiecare pe unde apucă atunci când apar date privind realitatea economică.

Trecând peste faptul că numărul efectiv de salariați a scăzut cu 205.000 de persoane în ultimii trei ani și jumătate, în loc să ajungă la 1 milion de locuri de muncă promise de Victor Ponta, cifrele oficiale furnizate de Institutul Național de Statistică arată că salariul mediu net de la nivel național a scăzut în luna august cu 1,9% față de luna anterioară, când a intrat în vigoare o nouă majorare a salariului minim pe economie.

Așadar, unde sunt acum pesediștii pentru a explica de ce scade salariul mediu net ? Unde sunt cei care se băteau cu pumnul în piept că ei duc România pe drumul cel bun ? De ce când e vorba de cifre negative nu iese PSD-ul pentru a le comenta?

Guvernarea PSD periclitează economia din țara noastră și situația investițiilor prin menținerea în fruntea Guvernului a unui premier inculpat. Dacă Victor Ponta nu s-ar fi agățat de scaun, evoluția economică a României ar fi arătat mai bine.

Reprezentanții PSD trebuie să înțeleagă într-un final că acea creștere economică despre care tot vorbesc trebuie resimțită și în viața reală, nu doar pe hârtiile de la Guvern. Ea trebuie să se regăsească în infrastructură, școli, spitale și nu afișată pe Facebook în postări triumfaliste, dar mincinoase’ se arată într-un comunicat al Vicepreședintelui PNL, Virgil Popescu

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.